Moja propozycja jest następująca, jako, że przerwy konserwacyjne regularnie się przedłużają, tego pewnie NIE zmienimy, proponuję wprowadzić swoiste...
czy chcieli byście aby przygody były łączone pod jedna ikonką np wyspa piratów x256 tak jak to jest w przypadku premii lub nadmiarowych ilości...
Proponuje aby do kont premium dodać 25% bonusu, przy wrzucaniu premek przez znajomego. Czyli oprócz tego że jest 10% jak komuś wrzucamy premie, to...
Kiedy podczas przygody aktywnych jest 2 weteranów i Major to jednego z nich nie można przemieszczać (nie pojawią się zielone pola w strategicznych...
Witam. Mam na imię Monika. Na poczatku ta gra sprawiała mi przyjemność. Teraz jest nudna i przewidywalna. Zapraszam wszystkich do dyskusji co zrobić...
Proponuję umożliwić rzucanie premii na szkółki wiejskie takich jak Kanapka z serem i ewentualnie Lubczyk. pozdrawiam p
Witam! Nie mogę się dostać do gry!!!!! Przed konserwą mogłem!!!!!! A teraz nie!!! BB jaja se z nas robicie????? Wyskakuje durny komunikat i błąd...
Witam mam pomysł żeby w czacie gildii było można mieć uprawnienia Moda np. żeby lider gildii miał inny kolor pisania a admini inny od graczy gildii ...
Witam, Proponuje opóźnienie planu wdrożeń: a)o tydzień, jeżeli prace konserwacyjne będą się odbywały we wtorki, to proponuje opóźnić prace o...
ze względu iz poprzedni temat jest mega nieprecyzyjny pozwoliłem sobie o umieszczenie tej ankiety tak - chce aby Mikstura słabego punktu oraz...
no normalnie sie uśmiałem:D jak zobaczyłem cel dodatkowej konserwy nawet nie umiecie przyznać sie bo rozwalenia gry tylko się chowacie za jakimiś...
Przyszedł mi do głowy pewien pomysł i chciałabym rozpocząć dyskusję na ten temat. Wprowadzenie bajkowych przygód na trochę ożywiło grę, więc może...
Co myślicie o możliwości ustawienia krótkiego opisu gracza na przykład, aby widzieć na stronie Gildii, nie tylko czy dany gracz jest on-line, ale na...
TomIII wyrzuca z gildii gracza o imieniu... dlaczego imieniu? powinno być niku.przecież nik ma mały związek z imieniem.
Witam! Do tej pory najlepszą premią x2 produkowaną w Magazynie Prowiantu jest Koszyk Cioci Irmy. Dla wielu z nas jest to jednak premia za krótka w...
Cześć wszystkim Zdaje sobie sprawę z tego że istnieją podobne tematy ale może powtarzanie tej samej prośby skłoni twórców gry do podjęcia jakiś...
Księga zadań w przygodzie Mroczne Bractwo zawiera błąd w tłumaczeniu. Jest: "Zdobądź wszystkie Wieże Wiedź i odbierz nagrodę" Powinno być:...
Czy jesteś przeciwko wprowadzeniu zmian w systemie używania Mikstur i Wsparcia w Przygodach ?
Po 18 marca użycie premii Mikstury słabego punktu oraz Wsparcia dystansowego będzie ograniczone dozwolone będzie tylko jednorazowe użycie na jednym...
Witam mam pomysł żeby te mnie z drzew wydobywać bo budynków nie można stawiać bo one przeszkadzają a jak by ich nie było łatwiej by się budowało ;) ...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.