Uważam, że patenty dla osób nie grających/nie uczestniczących w ewencie 2 lata temu powinny być dostępne teraz. Czyli jeśli brałeś/aś udział w...
Mam taki pomysł - być może już ktoś to wymyślił :D Przydałaby się taka strefa na wyspie którą np. co tydzień atakowałyby jakieś wrogie obozy....
Ozdoby Co myślicie o wprowadzeniu innych nowych ozdób do gry. Są gracze co kolekcjonują te przedmioty i ustawiają je na wyspie i oprócz grania...
moze by wprowadzic czat grupowy dotyczacy przygod 3 lub 4 osobowych latwiej sie zgrac i wszyscy czytaja
Proponuję dodać do listy buffów wykonywanych z przedmiotów kolekcjonerskich dwie premie: specjalną żywicę i pakiet medyczny. Kwestię z jakich i ilu...
Proponuje poprawienie działania litery "ą" na czacie, zmianę kolejności w koszarach oraz magazynach prowiantu na takiej samej zasadzie jak w kolejce...
Generałów przybywa, a strefa lądowania tyci-tyci raptem kilka placków na wyspie. Dla osób które kwatermistrza mają dopiero w planach, a mają już...
zrobcie zeby mozna bylo bufowac regularnie np 2 razy dziennie czyli kosz 8 h przez znajomego 12h + ewentualne premium niech ta paczka kosztuje...
Witam, frustruje mnie pewna rzecz w podglądzie gospodarczym. Chciałbym zabudować wyspę tak, aby była jak najbardziej samowystarczalna - w tym celu...
Ja wiem, że niektórym z nas to zwisa, ale BB zwisać nie powinno. Nie "Do użycia podczas właściwej przygody" tylko proste "Do użycia na mapie...
Wpadłem na pomysł by wprowadzić do gry pewną nowość. Polegałaby ona na tym, że każdy nowy gracz (powiedzmy od 1 do 10 poziomu) mógłby wybrać sobie...
Czy doczekamy się kiedyś sensownego systemu dowodzenia Generałami na polu bitwy ? 1. Powinien być jakiś system oznaczania generała jadącego do celu,...
Dlaczego nie zrobicie zadań związanych z wakacjami kolekcja też by mogła być związana z wakacjami np;plecaki leżaki ,parasolki,samochodziki,i wtedy...
Propozycja zmiany ważności zaproszenia do gildii . Obecnie zaproszenie do gildii jest bezterminowe . Proponuje aby zapka była ważna max 48...
Proponowanie zmian to strach i trwoga bo albo ich nie wprowadzą albo skiepszczą:). Dlatego zmiana którą proponuję nie jest rewolucyjna ale...
Pomysł na event wielkanocny - opcja dla osób, które lubią przygody, na zdobycie dodatkowych pisanek, tak jak to już było na Halloween z dyniami w...
Czy mogli byście zrobić tak żeby można było pomiędzy znajomymi chandlować więcej niż jedną żeczą na raz np. 50-węgla, 40-żelaza i 5 pisaniek za...
Moja propozycja to przeniesienie okienka informującego o wszystkich czynnościach wykonywanych w grze wyskakującego zawsze pod opcją--Ludność--na...
Witam. Mam pytanie czy istnieje możliwość oprócz zaciągania wojska również zrobienia opcji zwalniania ze służby? bo czasami jest tak że są jacyś...
Jak myślicie czy byłaby możliwość żeby BB zrobiło dodatkowo skrypt do podsumowania strat w zakończonej przygodzie?Dodatkowa statystyka po całości a...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.