Mam propozycję co do dwóch usprawnień w grze i jednej poprawki. 1. Dodanie umiejętności geologom żeby mogli znajdować złoża na obecnie...
Mam pomysł odnośnie zadań z gildii, a dokładniej zasugerować przyznawanie monet gildii tylko tym osobom które takowe zadanie wykonały, jest dużo osób...
Witam. Produkując osadników w magazynie prowiantu mamy możliwość możliwość produkowania ich z trzema różnymi multiplikatorami: - x1 (Wędrowny...
Witam, przyszło mi do głowy kilka pomysłów na zrobienie gry ciekawszej niż jest: 1. Każdy ma po kilku generałów i jest możliwość nazwania ich po...
Witam, Proponuję usprawnienie kolejki w Koszarach / w Magazynie Prowiantu podczas tworzenia nowych wojsk / nowych produktów poprzez umożliwienie...
Proponuję aby przy zajętych koloniach była informacja kogo kolonię podbijamy.W obecnej formule możemy podbijać kolonie kogoś z gildii albo innych...
Każdy z Nas ma zadanie zbierz wszystkie przedmioty kolekcjonerskie, ale po cóż to zbierać i niszczyć sobie wzrok jak niektóre są tak ukryte że to...
Budynek wygląda imponująco. Pora wprowadzić coś takiego do gry. Z pewnością urozmaiciłoby to grę. Taki budynek mógłby kosztować z 500k fasol i z...
Witam. Mam taką propozycję, aby okno z komunikatami (tymi o dodaniu do magazynu, otrzymaniu wiadomości itd.), przenieść do prawego górnego rogu....
Witam, wiadomo że w każdej gildii są "pijawki" które nie wykonują zadań a żerują na tych co je robią. proponuje wprowadzić monetki tylko dla tych...
Wiele osób na początku gry zniechęca się poprzez ciągłe, monotonne stawianie studni i pól. Sądzę, że dobrze byłoby gdyby pod naszą absencją...
Bardzo mała zmiana która bardzo ułatwi życie. Mnożnik który standardowo będzie ustawiony na x1. Po wybraniu opcji x5 i potwierdzeniu, w kolejce...
Hello Przydałoby się przebudować menu gwiazdy. Brakuje mi możliwości sortowania bonusów z Magazynu Prowiantu w grupy. Czyli np.: mam 1000 desek...
Ciekawą opcja wydaje mi się świat podziemi, gdzie ulokować można więcej miejsca niż przez burzenie skał. Mogła by to być grota , jaskinia lub portal...
W przygodaxh wieloosobowyxh duzym ulatwieniem bylby chat, do ktorego mieliby dostep wszyscy uczestnicy. umawianie sie na 3 okienka w bukanierach jest...
Pewnie nie jednemu z nas zdarzyło się przez przypadek zamknąć kartę z grą. Oczekiwanie na ponowne załadowanie, może być frustrujące dla osób ze...
1. Niech Kościana Katedra czy jak ją tam zwą zacznie wypadać z Mrocznego Bractwa. Wtedy z każdej epickiej przygody by coś fajnego wypadało: Czarni...
Moją propozycją jest dodanie Pakietu medycznego do np. Targowiska Gildyjnego lub do przedmiotów epickich. Z tego co zauważyłem nigdzie nie ma...
Czasami jest tak że wysyłamy zaproszenie do przygody, a ten ktoś nie odpowiada mimo że jest zalogowany. Póki nie przyjmie zaproszenia lub nie...
Często mam pilne i nie przewidziane wyjazdy, a do końca premii na jakimś budynku pozostaje mi przykładowo 1 godz. Moją propozycją jest możliwość ...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.