Na większych przygodach, takich na które wysyła się wielu generałów, uciążliwe bywa odszukanie na wyspie odpowiedniego generała (weteran, szybki,...
Witam Moja sugestia aby w prowadzić zmiany dotyczące zadań w księdze za ktore nagrodą są punkty doświadczenia aby zamiast punktów przeliczyc na...
Proponuję, aby u kupca pojawił się generał "Szłom". Mógłby być dostępny za klejnoty, bądź podczas jakiegoś eventu. Jego limit mógłby być...
BB zmieniło zasady i mamy małe (lekko powiedziane:)) zamieszanie związane z nadchodzącym eventem. Wprowadzenie starych i nowych pisanek z...
- poprawnego nowego interface poczty pozbawionego bugów, - zwiększenia limitów produkcji w koszarach, - kolejkowania produkcji w introligatorze,...
Nie wiem, czy był już taki watek. Jeśli był to sooooorry bardzo, że się powtarzam. :P Moja propozycja jest taka, aby pojawił się guzik GÓRA - DÓŁ...
Witam proponuje dodać w magazynie prowiantu opcji zmieniania pozycji kolejki - to znaczy mając kilka pleceń produkcji (np. kosze cioci Irmy - długo...
WSZELKIE PODANE NAZWY I WARTOŚCI SĄ ORIENTACYJNE I DECYZJĘ POZOSTAWIAM BB :) Proponuję dodać następujący budynek: ULEPSZONE KOSZARY. Jednostki,...
Witam Mam propozycje zmiany w introligatorze mianowicie : - aby była możliwość produkcji większej ilości przedmiotów z introligatora czyli jak...
Proponuję następujące usprawnienie w postaci przycisku resetu wybranych wojsk w danym generale, którego można będzie użyć w chwili po ataku na obóz,...
Czytalem watek gdzie gracz proponowal wprowadzenie przycisku opuszczenia przygody. Otoz moim skromnym zdaniem najlepszym pomyslem bedzie rozszerzenie...
a może być tak wprowadzili możliwość obrotu budynków w płaszczyznach dx i dy. - lepsze zagospodarowanie miejsca - wiadomo cena za to- podobna do...
Proponuję, żeby wprowadzić Generała, który potrafi szybciej przemieszczać się między wyspą a przygodami, ale jednocześnie walczy wolno, jak zwykli...
Rozumiem i popieram, że szansa na budynek w dropie nie może być wielka ponieważ wywróciło by to całą ekonomię gry. Jednak za nic nie mogę zrozumieć...
Chcialbym zasugerowac pewna zmiane (i tak pewnie nikt tego nie zrobi ale napisac warto). Co myslicie o tym aby kazdy budynek mial opcje pracy...
Czy ceny u kupca za pisanki stare jak i nowe są dla wasza dłuże? Dla mnie tak... czy chcecie by je zmniejszono ? Odpowiedzcie i zagłosujcie w...
Zmiana systemu nagród tak aby gracz miał możliwość wyboru czy zgarnia cały łup z wszystkich slotów czy dzieli się nim z innymi. (100% to suma...
a może tak zrobić kolejke produkcji manuskryptów, ksiąg i kodeksow.....
Witam, moim poyslem byloby aby w grze dodac do kupca Budowle dzialajaca podobnie jak Epicki Sklad Drewna ale zajmowalby sie on przetwarzaniem...
Ostatnia zmiana oczywiście rewelacyjna, ale brakuje 2 przycisków: >| - przesuń na samą górę |< - przesuń na sam dół gdy np umoczymy...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.