Bardzo proszę aby przyspieszyć tempo rozgrywki w przygodach poprzez szybsze poruszanie się generalicji. Toż pół dnia spędzam na śledzeniu spacerów...
Dzień dobry, nie chciało mi się przeglądać wszystkich tematów a wyszukiwarka nie sprawuję się za dobrze zatem chciałbym zasugerować aby generałowie...
Tak na wstępie - czy ktoś zauwarzył jaki ładny gołąbek zdobi każdą wiadomość... mi się bardzo podoba...... Ale chciałem napisać sugestię...
Witam. Dochodzę do wniosku że ta gra zaczyna być durna !! z jednego najważniejszego powodu MARNOTRACTWO CZASU w szczególności w dzisiejszych...
Witam wszystkich Praktycznie z niczego przyszedł mi nawet świetny pomysł do głowy aby podnieść atkakcyjność gry. Mianowice aby w najbliższym...
Witam, nie wiem czy podobny temat był podnoszony. Chodzi o okienko do wyszukiwania rzeczy w gwieździe. Jak się ma dużo klamotów to wyszukanie...
Pomysł zaczerpnięty z aktualnego ewentu. Polega na tym, żeby punkty z osiągnięć można było użyć, podobnie jak na 'jajecznej posiadłości', do...
Przydałoby się coś w rodzaju wyszukiwarki w gwieździe. Znaleźć tam coś graniczy z cudem :D Dodać okienko wyszukiwarki i po wpisaniu szukanego...
Moglibyście dać na sklep +200% do klejnotów.. przynajmniej z okazji Eventu.. 100zł do przepierdzielenia jest, ale na 0% się nie opłaca ;(
Witam, rozmawiając z wieloma graczami zauważyłem oszukiwanie się przez nich samych w kwestii pożyteczności budynków premium. Wypowiedzi z którymi...
Witam, proponuję by w lecie, gdy będzie to wydarzenie umożliwiające pozbycie się dyń, piłek, prezentów, i kropkowych jajek, była możliwość kupienia...
Nie wiem czy taki wątek był czy tez nie ale spróbuje Może można by zrobić tak samo z premiami jak np z populacja robiona z chleba, aby te grupy...
Witam, ja proponuje inna czej przeprowadzać kolonizacje niż jest to teraz czyli ( podbijanie terenów bez ograniczeń czasowych na stałe, przejmowanie...
Witam, Proponuję takie zadanko kryzysowe: http://fotozrzut.pl/zdjecia/f94bb14e43.jpg Pozdro:p
Jak w kazdej grze pierwszy raz sie spotykam aby gra nie posiadala zadnego rankingu graczy ani gildi nie ma tutaj zadnej rywalizacji miedzy...
Uważam że czasem przydatne by było w wiadomościach PW oprócz daty była godzina wysłania. Często nie wiem jak ktoś pisze ile godzin już czeka na...
Bardzo by się przydało w interfejsie budynku dodać czas pozostały do końca rozbudowy. Szczególnie przydatne podczas rozbudowywania 7-dniowego na 5...
Bardzo często liczebność wojsk jest liczona w setkach, jeśli nie w tysiącach. Nie marudzę na to, jest okej, ale wyszkolenie nowych jednostek na...
Pisałam do supportu i miło odpisali, ze owszem wezmą pod uwagę ale może większe znaczenie miałaby ilość głosów za/przeciw... Czego mi brakuje w...
Witam, proponuję dodać możliwość zaznaczenia wielu generałów podczas wysyłania ich na przygody. Trzeba za każdym razem klikać na menu przygody,...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.