Co sądzicie na temat implementacji kreatora awatarów rodem z gry Anno Online?? Oczywiście rozumiem, że to inna produkcja itd. - ale może takie...
Witam, moim pomysłem na urozmaicenie rozgrywki jest możliwość zmiany języka w grze, głównie chodzi mi o angielski, aby połączyć grę z nauką. Po co...
Witam mam pytanie do xaara Jest możliwość zmiany godzin konserwy tygodniowej? Wiele osób gra w systemie 5-17-5-17 czyli rzuca buffy na koszary i...
Ostatnie poprawki dotyczące kolejkowania w koszarach i magazynach prowiantu są jak najbardziej OK, bardzo to ułatwia grę i nie jest już tak męczące i...
Mając kilka kolonii (nawet dwie) wiadomość po pokonaniu agresora nie informują, która kolonia została obroniona lub zajęta przez innego gracza....
Teraz mamy tak, że większość ludzi nawet nie stawia tych niby "najlepszych" budynków, albo uruchamia tylko do zadania i potem bombka. Z drugiej...
Właśnie jestem po wrzuceniu koło 50 dropów i tak mnie naszła myśl, że system wrzucania dropów do gwiazdy jest bez sensu. Nie wiem kto wymyślił ich...
Pomysł zaczerpnięty z 7-ej części settlersów. Tam po kliknięciu na przykład na kopanie żelaza (odpowiednik złoża w TSO) w okienku z informacjami...
W związku z zablokowaniem tematu gdzie było zbyt dużo odpowiedzi w ankiecie, zakładam nową tutaj Chodzi o możliwość dla specjalistów - kiedy nie...
Ostatnio wpadłem na pomysł stworzenia wyspy gildii, do której dostęp mieliby członkowie danej gildii o ile posiadają siedzibę gildii na swojej...
Witam Ma być papier, można by robić z niego też fragmenty map. Pomysł na nowy budynek: Kartograf (kategoria "mistrzowskie") - można...
Proponuje dać możliwość rzucenia Premii na budynek który już ma premię Uzasadnienie- do końca zostało 1h a ty musisz wyjść/wylogować sie ale na...
Teoretycznie gra nadal pozostaje strategią, ale jak jest każdy widzi. Dla większości graczy zrobienie przygody ogranicza się do wyprodukowania,...
Jako, że czekanie 30 minut aż nasi "tawerniacy" dotrą na przygodę by zrobić blok jest czasem męczące, myślę że powinno sie wprowadzić nowość- a zatem...
Hej wszystkim :) Proponuje, żeby twórcy przemyśleli pomysł dodania do zakładki historia w kantorze handlowym przycisku pozwalającego na nowo dodać...
Witam, mam pomysł aby w grze powstała taka specjalna wyspa, może być molo lub stałe miejsce na wyspie macierzystej dla generałów. Lądowanie...
Proponuję dodać możliwość kooperacyjnego trybu pvp. Zasady standardowe jak w przypadku obecnego trybu, lecz do ukończenia ekspedycji potrzeba 3-4...
Proponuję nowy budynek - chatkę eskimosa. Eskimos produkowałby ryby bez wyczerpywania złóż - analogicznie jak łowca jeleni produkuje mięso bez...
Niektórzy hurtowo sprzedają po kilka rodzai surowców, a czas trwania oferty to jedynie 6 godzin. Na wadze w zakładce historia, obok ofert powinien...
Wiem, że temat był wałkowany wielokrotnie ale myślę że warto do niego wrócić. Sensem gry tego typu jak Settlersi jest osiągnięcie jakiegoś celu. Czy...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.