Witam:) Wspólnie z cała gildią wpadliśmy na ciekawy pomysł aby stworzyc nowy budynek "magazyn gildii", oczywiscie wzniesiony musiał by zostać na...
Troszke mnie denerwuje zatrzymywanie czy puszczanie 30 budynków. Moim zdanie byłoby dobra opcja w liczydle puszczenie czy zatrzymanie wszystkich...
Kilka propozycji: (pewnie część była już poruszana na łamach forum) 1. Premie na Koszary: proponuje wprowadzić do gry premie skracające czas...
Nie wiem czy są takie plany, albo już ktoś sugierował. Można by było wprowadzić, żeby w gwieździe nie było dużo przygód, tylko skumulowane w jedną i...
Temat tradycyjnie wzbudzający sporo emocji, związanych i z wykonywaniem tych zadań i monetami i gildyjnymi i w końcu z samą ofertą u kupca. Pomysłów...
Temat dotyczy skasowania zadania z Wikingami (Zima, być może, nadchodzi) z puli zadań przeznaczonych dla gildii. Teraz można skasować doraźnie, po...
chcialbym aby tworcy BB gry zrobili mianowice : -odrywcy wykorzytuja wedliny ,monety oraz chleb -koszt w magazynie prowiantu do tworzenia ludzi...
Proponuje wprowadzić pole tekstowe w zakładce generała w miejscu, w którym dokonuje się ustawienia ilości poszczególnych wojsk tak żeby można byłoby...
Zapewne nie tylko mnie irytuje fakt, że na premii Uczta Cioci Irmy są białe cyferki przez co nie widać ilości pozostałych premii w partii! Oczopląsu...
Zdarza się, że budujesz oddziały pod konkretną przygodę, i potrzebujesz odpowiedniej ilości danego rodzaju wojsk. Niestety do następnej planowanej...
pod awatarem jest przycisk wyloguj, ktory atommatycznie powoduje wylogowaanie bez ostrzezenia. Czy nie można wbudować skrypt który takie okno z...
Witam Myślę że przycisk powrót do własnej wyspy z przygody lub wyspy znajomego powinien się pojawić np. pod avatarem Powód : po zminimalizowaniu...
Witam, Czy nie denerwuje was to, że w swojej gwieździe posiadacie około 1000 różnych slootów z premiami? Moim pomysłem jest to, żeby wszystkie nowo...
Propozycja aby ilość monet nie wiązać z pojemnością magazynów , może nowy budynek bank o pojemności 1000000 monet :) pozdrawiam
Jak w temacie. Czy taki przycisk byłby wg Was przydatny?
Może byłaby szansa na wprowadzenie podglądu czasu trwania premii na budynku u znajomego :cool:
W którymś momencie w ramach usprawnień(?) zlikwidowano opis budynków ozdobnych. O ile będąc u siebie na wyspie mam możliwość kliknięcia na budynek i...
Witam. Czy was tez nie irytuje to, ze jesli chcemy rozbudowac np 20 gospodarstw, 6 mlynow i 3 piekarnie (przyklad!) to mamy tyle klikania ile mamy?...
Chodzi o nowe możliwości jakie pojawiają się z PvP, koloniami itd ja to widzę tak - tzn kiedyś nad tym myślałem - można atakować wyspy [kolonie]...
Witam. Klej do skóry, czas działania 12h, zwiększenie/przyśpieszenie produkcji x3, koszt - tu do uzgodnienia (nie wiem, strzelam - 295 niebieskich)...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.