Nie wiadomo czy BB już wymyślio co będzie robione z gwiezdnymi monetami, zainspirowany królewskimi jednostkami na przygodzie : Dzielny Mały Krawiec,...
Nowe większe , przejrzyste, menu gwiazdy i w dodatku filtr + odnośniki Przygody oddzielone od "Dodatków" project ver.2 -aktualny Łączenie...
Witam ^^ Chciał bym przedstawić małą propozycję, dotyczącą zmiany Kwatermistrza (Generał mieszczący 1000 wojska, nie waczący, transportujący). ...
Lodowa posiadłość jest świetnym budynkiem, lecz wygląda na wyspie jak 'pięść do nosa'. Przypuszczam, że spora ilość graczy zapłaciłaby za to, żeby...
Witam, Taki pomysł mi wpadł by wprowadzić możliwość upu tego nowego magazynu prowiantu! Co wy na to? tak mała zmiana lecz ważna.
Witam, chciałbym zaproponować pomysł wprowadzenia do menu gildii dodatkowej kolumny mianowicie statusu zadania z dnia poprzedniego. Bardzo często...
Witam. Na wstępie chciałbym zaznaczyć iż temat jest ciężki. Mam na myśli walkę z nieuczciwymi graczami. Jak wiadomo ( nie wiem jak na innych...
Lekka modyfikacja pomysłu blogharm który możecie znaleźć tutaj --> Automatyczny-skrypt-anty-oszustowy...
Witam. Zaświtał mi pomysł o rozwinięciu handlu. Przykład: mamy w posiadaniu Biały Zamek i chcemy go zamienić na handlu, powiedzmy na Młyn Wodny....
Potwierdzanie, że chce się wyburzyć wyjałowioną studię, wyschnięte pole czy wyeksploatowaną kopalnie, jest głupią stratą czasu, bo oczywiste jest, że...
Witam. Pomysł jest taki: Gdy odkrywca zakończy poszukiwania przygód mamy do wyboru albo przygodę (jeśli takową znalazł), albo fragmenty map (ilość...
Ulepszanie przygód w sposób: Przed rozpoczęciem, w gwieździe możliwość otworzenia interfejsu przygody i ulepszania jej poziomu. Powiedzmy najazd...
Standardowo się zdarza, że ktoś potrzebuje by ktoś inny mu o jakiejś porze podpalił odpowiednie budynki. A już w szczególności w czasie eventów. ...
W związku z tym że planowane są nowe budynki (epicki kombajn drewniany :)) proponuje wprowadzić opcję aby przy wyburzaniu budynków był zwrot kosztów...
Chodzi mi o to, aby geolog dokładał do istniejącego złoża pewną ilość surowców a nie pokazywał komunikatu, że mam za dużo złóż tego typu. Co wy na...
Proponuję, aby z przygód jako kolekcjonerskie były nie tylko kociołki z brązu, ale również sztandary, wózki i czajniczki
Witam pomysł krótki i niektórym znany... Mamy "Konto Premium". Konto premium ma niepotrzebne dodatki tj. Dodatkowe zadanie dziennie. Mamy...
Propozycja dotyczy zmiany, która ma wprowadzić dodatkowy element rywalizacji wewnątrz gildii. Wyobraźmy sobie, że mamy zupełnie nową zakładkę, która...
Na poniższym obrazku widać jak BB nadpisuje wyspę, aby dodać więcej miejsca pod golema, czemu nie dodadzą nam więcej miejsca na wyspie, czemu tylko...
Za 300 map chętnie też kupił bym Wikingów nie tylko CR. Niech i też za kleje będą jak i CR, ale za mapki to podstawa, coraz więcej osób ma 50ki, a w...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.