Geolodzy i odkrywcy posiadają drzewko umiejętności, które widzimy w prawym górnym rogu, ale tylko wtedy, gdy owy specjalista jest w stanie spoczynku....
Krótki wstęp, obecnie siedziba gildii to budynek który stawia osoba zakładajaca gildię. Po wybudowaniu jest ona na pierwszym poziomie, natomiast gdy...
Oto mój pomysł, który wpadł mi do głowy. Ale najpierw opis. Mowa tu o specjalnej premii. Taką premię można by było zrobić w wytwórni...
Bardzo dobrym pomysłem jest pogrubianie wypowiedzi w której występuje twój nick, niestety rzadko używanym ze względu na długie lub ciężkie...
Witam. Gildii na każdym serwerze jest sporo i każda pewnie spotyka się co jakiś czas z pewnym problemem - brakiem możliwości zakończenia zadania z...
Prosty pomysł: Po zakończeniu przygody oprócz wiadomości z łupami otrzymywalibyśmy info ze statystykami przygody: - ile użyliśmy wojska - jakiego...
Większość z was na pewno dobrze kojarzy te pudełka wymienione w tytule wątku. Mają one zniknąć razem z końcem eventu. W sumie szkoda, że nie będzie...
Witam otoz wysówam taka propozycje aby zmniejszyc cene za niewyczerpana kopalnie miedzi ktora na dzien dzisiejszy kosztuje 20k klejek,racjonalna cena...
W związku z ciągłymi oszutwami można by było wprowadzić opcje samodzielnego przejscia przygody wieloosobowej. Wówczas taki gracz by otrzymywał...
Witam. Mam świadomość, że limit został wprowadzony, aby ograniczyć obciążenie serwera oraz utrudnić życie spamerom. Wydaje mi się jednak, że czat...
Jak w temacie. Otóż w grze rzadko pisaliśmy wiadomości z tematem w gildii, bo po co?? Sugeruje, aby przywrócić taką opcję. Denerwujące jest pisanie...
Pomysł opiera się na nagrodzie serwerowej za golema, czyli pomniku golema. Otóż: Za zrobienie odpowiedniej ilości jakiejś przygody, dostawałoby się...
Proponuję wprowadzić możliwość odnawiania przez geologa złoża marmuru, nawet gdy ono nie jest wyczerpane. Obecny sposób eksploatacji tego surowca...
Witam. Proponuję dodać do gry (kupiec), przygodę Kolejne Zakazane Eksperymenty za mapki. Koszt przygody to 1000 mapek. Dlaczego tak drogo?...
Witam, mój najnowszy pomysł powstał z chęci oszczędzenia sobie klikania. Budynków na wyspie jest już tak dużo, że obklikiwanie tego by wrzucić...
Po jaką cholerę wprowadziliście to okienko z nowymi ofertami u kupca.. Jak ktoś chce to se tam zajrzy i sprawdzi. Jeśli komuś to przeszkadza to...
Prosty pomysł, żeby ułatwić wykrywanie oszustów sprzedających dropy: na chacie zamiast: [15:30] Nerazim: bleble Mogłoby się pojawiać: [15:30]...
Obecnie gdy w grze pojawiło sie całkiem sporo lodowych posiadłości, wartość wspaniałych rezydencji została zepchnięta do poziomu kuriozalnego w...
Czy wydaje się Wam, że zwiększenie liczby rang to dobry pomysł? Dlaczego? Większa liczba rang to po prostu większa elastyczność przy przyznawaniu...
Witam, w sektorze 1 jest jedno złoże marmuru, które pojawia się w dwóch miejscach. Nie lubię tego. Proponuję zrobić tak, by zamiast jednego złoża...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.