Propozycja dodania opcji łatwego ignorowania graczy na czacie w menu kontekstowym. pozdrawiam
Witam jak zapewne wiecie,na tej przygodzie w grafice widnieja statki przycumowane do mostu;) co Wy na to aby wprowadzili to jako wygrana np 2% szans...
Litości... pozdrawiam p
Coś w tym temacie majaczyło mi w którymś z pamiętników dewelopera. Teraz nie mogę tego znaleźć. Chyba chodziło o to, że na znalezionym pokemonie u...
Witam. Już kiedyś poruszałem ten temat, ale został on zignorowany przez support. Chodzi o zintegrowane wewnętrzne forum gildii. Grałem do tej pory w...
Mam propozycję :) Prosiłbym Blue Byte, aby można było także handlować uzyskanymi dobrami tj. Osadnicy oraz np. Premium :) Bo co to za handel jak nie...
Proponuję 2 rzeczy: 1. Przywrócić możliwość zobaczenia graczy w gildii 2. Wprowadzić możliwość zobaczenia wizytówki gracza. Taka wizytówka...
A co powiecie na nowy młyn wodny, 2 x wydajniejszy i budowany na niby rzece w settlers?? Oczywiscie grafika do zmiany na nadajacą się w te miejsce....
Cena: 10k magicznej fasoli (dobrą alternatywą, może byś cena za łodygi) Budynek odpowiadałby za proces ulepszania budynków premium. Przykład: 1)...
Co sądzicie o usunięciu tego pudełka z ofert u kupca?? Chyba, że sugerujecie jakąś modyfikację tego oto kuferka :D
Niektórzy nowi gracze, zadając pytania w zakładce "Pomoc" pytają się o możliwość odwdzięczenia się po przez kliknięcie czegoś w stylu "Pomógł". Być...
Czasem interesują nas surowce z danej kategorii handlowej. Za każdym razem trzeba odznaczać wszystkie kategorię i wybrać tę, która nas interesuję....
Dużo się czyta o braku miejsca na wyspie. Zastanawiałem się z czego to wynika - głównie z wielkości armii potrzebnych do przygód. Więc zastanawiałem...
Co wy na to żeby np. z przygód wypadały silos, młyn wodny, opactwo lub chatka łowcy jeleni? dodać np. do tych "pięknych" nowych przygód (czaszka i...
Wraz z systemem badań do gry wejdą manuskrypty, tomy i księgi. Mimo niewątpliwych zalet tychże, potencjalnych problemów z nimi jest kilka. Pierwszy:...
Czasem potrzeba zreorganizować szlaki transportowe na wyspie, więc istnieje konieczność przesuwania budynków. Niestety, można je przenieść tylko na...
2 dniowe premium za 300 klejnotów Brakuje mi takiej opcji. Oferta premium jest raczej skierowana do osób, które się dopiero rozwijają, a nie jak...
mam prośbę, aby była możliwość oddawania do kupca zalegających rzeczy w gwieździe, za powiedzmy 1/10 ceny - dużo taniej niż nam chcą sprzedać. Mam...
Witam chcialbym zamiescic tutaj pewna propozycje,jezeli chodzi o zaoszczedzenie miejsca proponuje nie ulepszony silos,tylko ulepszona farme.Taka...
Jest sporo graczy, którzy siedzą w grze non stop, ale są i tacy, którzy nie mają aż tyle czasu by zajmować się swoją wyspą i wiele dzięki temu tracą....
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.