Czy chciałbyś by wymienione w tytule budowle były tańsze, a może chciałbyś by trafiły do menu budowli?
Jak w tytule, jesteś za czy przeciw.
Chcialbym aby w slocie budowy bylo takie cos ze jesli nie stac nas na budynek z pierwszego slotu a z drugiego stac to zeby automstycznie zmienilo...
Nie wiem co za schizol miał na tyle fantazji, żeby umieścić w sklepie Proch Piaskuna w cenie 500 fasol. Efekt ciekawy przez minutę i nic poza tym. ...
Nie znam się kompletnie na tworzeniu aplikacji jednak korzystam z urządzeń (tablet, telefon) na których posiadam gry pokroju TSO, mam na myśli grę np...
Wysyłając zaproszenie do przygody lub ofertę sprzedaży do innego gracza w wiadomościach wysłanych pojawia się odpowiednia informacja. Myślę, że...
Siemka tak myślałem,żeby zamiast 4 manufaktur które zajmą kolejne 4 miejsca dać wielka Kopalnie węgla zajmowała by ona 3 miejsca w górach w s7,byłby...
Gdy wchodzę w kantor ciągle muszę wpisywać: deski, narzędzia, granit itp, a wystarczyła by zakładka np z trzema, może pięcioma ulubionymi, które były...
Polegałoby to na tym, że gracz A wystawia ofertę np. 1k monet za rezydencję, a gracz B rezydencję za 1k monet. Czyli te oferty są sobie równoważne....
Witam. Pomysł jest prosty. Możliwość produkowania pakietu medycznego w domu władyki z kolekcji. Ceny tej premii osiągają kosmiczne rozmiary a dla...
Dowiedziałem się ostatnio ze ludwisarze robili dzwony i armaty. Jak widzie większość z Was ludwisarni nie używa wiec wpadałem na pomysł że w...
Obecnie mamy ranking gildii, w którym o kolejności decyduje liczba gildyjczyków (jeżeli można nazwać to rankingiem). Może warto zastanowić się czy...
Nie będę się rozpisywać, co byście nie musieli dużo czytać :) Jako, że mało komu chce się szukać poukrywanych kolekcji, a większości z nas odkrywcy...
Witam, tak jak w temacie ps. nie wiem czy było czy nie jakby to odświeżam, ale moja propozycja jest następująca dodać do kupca możliwość kupna:...
Już nieraz udało mi się stracić kilkanaście bądź kilkaset klejnotów poprzez przypadkowe kliknięcie w koszarach na przycisk "zakończ szkolenie teraz"...
Uważam iż brak wiadomości na temat nicka znajomego i rodzaju użytych dla nas premii utrudnia wsółprace. Przypuszcza m, że każdy z nas z chęcią by...
Witam . Chciałbym zaproponować wprowadzenie do premii szybsze dosyłanie generałów na przygodę możne być to od 5% do 20% . Zwiększyło by to większą...
Proponuje wprowadzić nagrodę w postaci gwiezdnych monet sztuk np. 15 za zadania dzienne. Na daną a chwilę mało kto je wykonuje.
Witam, Mam bardzo rozbudowany pomysł rozwoju gry, który dałby zajęcie wszystkim graczom na przynajmniej 1-2 lata gry, rozwiązałby problem z...
BB "uszczęśliwiło" nas 24 godzinną karencją z nowymi znajomymi. Doprowadziło to do tego, że na wszelki wypadek nie kasujemy znajomych co prowadzi do...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.