Co wy na to żeby zmienić limity aktywnych przygód następująco: 1 własna przygoda 2 przygody z zaproszenia i niezależnie od ilości aktywnych...
Na wadze działa dziwny (dla mnie) system sprzedaży. Przykładowo - jest oferta zakupu doładowania 250 szt. Ja mam takie doładowania ale mam również...
Czy podoba ci się pomysł by co 2 tygodnie logowania się otrzymywać czas premium zwiększający nagrody z przygód o 25%,a za miesiąc logowania się...
chcialbm zeby powstal licznik czasu premium bo ten co jest(dni premium) to niezbyt pomocne:p
Proponuje wprowadzić mały dodatkowy zielony skrawek ziemi na którym będą lądowali generałowie... zawsze tam i tylko tam i tak żeby zmieścili się...
Hej, mam pomysł aby wprowadzić kilka przygód (seria) podobnie do bajkowych. Byłyby one bardzo trudne, ale za to drop byłby suuuper :) A teraz...
Pomysł ze zwiększaniem kosztów ksiąg w introligatorni uważam za chory. Ale może sprawa nie jest całkiem stracona. Ostatnio w grze zaczęły pojawiać...
Dlaczego kolonia po tygodniu znika? Koszt jej uzyskania jest spory. Może zostać zabrana przez innego gracza. Widzę, że po zdobyciu kilku kolonii...
Witam. Nie wiem kto wpadł na tak genialny pomysł że skasował całkowitą broń z przygody. Ja jako gracz jestem za wiedziony i za smucony. Wpadłem na...
Chcialbym rzucic propozycje aby lodowe posiadlosci dalo sie upgrade na 2 lvl za koszt 13 000 łodyg plus 300 zaprawa .
Otóż moja propozycja jest taka by był budynek : Kantor Gildijny Powody:wiele razy ktoś zarąbał jakąś ofke na zwykłym kantorze gdzie sie za rybke...
Proponuję dodać do gry: Złote Wieże Wiedzmy. - Zwiększają populacje o 300. - Można je kupić za 6299 klejnotów jak i zdobyć w doładowaniu klejnotów....
Przydało by się podsumowanie wysyłanych jednostek w przygodę... przykład w załączniku.
Uważam, że o ile dymki wyskakujące nad obozami są ładne, to jednak zmniejszają grywalność. W momencie gdy wykonuje się blok a obozy stoją blisko...
Czy chciałbyś / chciałabyś mieć wybór z osobna dowolnego towaru z łupu / dropa z przygody we wiadomości, co ma trafić do menu gwiazdy a co do...
Zmienienie dropów / łupów z przygód w taki sposób by zamiast "luźnych" towarów możliwych jedynie do przerzucenia na dom władyki / menu gwiazdy,...
Proponuję dodanie nowego "przedmiotu" do sklepiku epickiego, do zdobycia za gwiezdne monety: uniwersalny slot na przygodę (może funkcjonować jako...
Liczyłem sobie ile mogę zyskać na koloniach żelaza (aktualnie mam deficyt) i wyszło mi ze zysk żelaza przez te 7 dni nie pokryje nawet części...
Witam, Od samego początku wejścia koloni, czyli w sumie od niedługiego czasu bawię się z nimi. Naszła mnie myśl, czy by nie wprowadzić nowego...
Czy jesteś za lub przeciw pojawieniu się identycznych przycisków jakie są w wiadomości gdy odkrywca znajdzie skarb albo z nagrody za ukończenie...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.