Proponuję by w kopalni klejek tak jak przy innych kopalniach przy wyburzaniu można było odzyskać połowę zainwestowanych zasobów :p
Przydałaby się możliwość obracania budynków aby było możliwe lepsze dopasowanie ich do wymogów i kształtów naszej wyspy. Jako przykład mogę wskazać...
Witam, Proponuję opcję stworzenia komunikatu dla zwiedzających twoją wyspę. Opcja byłaby pożyteczna w sytuacjach kiedy chcesz aby twoi goście...
Obecne minimum pokonanych jednostek przeciwnika umożliwiające pojawienie się w rankingu efektywności to zaledwie 1000. W praktyce oznacza to, że...
Mam propozycję wprowadzenia nowych osiągnięć, biorąc pod uwagę jakie mamy obecnie w scenariuszach i koloniach typu ukończ 500 czy 1000 scenariuszy,...
Witam mam świetny pomysł żeby zrobić zmianą pogodę typu żeby było to losowo w ciągu tygodnia np: 2 dni deszczu co skutkuje zwiększeniem pola pszenicy...
Proponuję by dodać w zbrojowni informację czego ile już mamy w kolejce do wyprodukowania - tak jak ma to miejsce w koszarach.
Ne rozumiem czemu w oknie wiadomości nie jest podawana również informacja o czasie jej wysłania. W systemie na pewno jest ta informacja skoro można...
Proponuję dodać możliwość ukończenia całego zadanka gildii za klejnoty (opcja dostępna tylko dla liderów, bądź dla wszystkich graczy w gildii). Do...
Proponuję zmienić opcje aktywny Zrobić poprawki na opcje gildi aktywny na ( ostatnio wśród żywych był , dniu lub godzin ) stary system nic...
Witam, w ostatnich tygodniach przygladalam sie troche blizej tematowi scenariuszy (podobnie jak wiele innych osob :)). Zgadzam sie z osobami z...
Witam Settlersy fajna gra,miło się spędza czas wszystko ładnie pięknie do czasu. Zbliżają się wakacje a więc czas wyjazdów,wolnych dni itp....
Mam taki pomysł by wynagrodzić aktywnych graczy, a ukrócić multikonta i konta zombi. Za logowanie jest obecnie 100 klejnotów na gracza nie ważne czy...
Witam! Z okazji wielkanocnego wydarzenia zrobiłem kilka ekspedycji i spodobała mi się tam koncepcja specjalnych jednostek do bloków. Pomyślałem, że...
Niektórzy gracze zaczęli zgłaszać niedawno problem z koszarami - że na 5 lvlu nie wyrabiają, mimo premiowania, z produkcją wojska. Był pomysł z...
Hej, jak uwazacie, wprowadzenie nowych przygod dla graczy na poziomie 50 jest dobrym, czy zlym pomyslem?... Zapraszam do glosowania i dyskusji...
Z pewnością wiele osób (tak jak mnie) irytuje fakt, że aby cokolwiek wyprodukować z przedmiotów kolekcjonerskich trzeba w ciągu każdej przygody...
Nie wiem z czego wynika obecna kolejność wyświetlania jednostek w obozie wroga, ale według mnie wygląda na kompletnie bezsensowną. Wnoszę o...
Proponuje aby BB zastanowiło się nad zmianą droopów w przygodach kooperacyjnych. Po zmianach z końca listopada Łupieżcy Grobowców wymarli, tzn. nikt...
Witam Chciałbym zaproponować wprowadzenie przycisku „opuść przygodę” dla graczy którzy kupują / wymieniają loty w przygodach argumentacje mam...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.