Temat był poruszany wcześniej ale umarł śmiercią naturalną gdy większość aktywnych graczy osiągnęła 50 poziom. Gdy ruszył 50+ problem powrócił....
Wpływ zadań gildii na premie w dropie z przygód. Każda Gildia i każdy gracz w niej może mieć inny bonus do dropów, pracujemy na niego z tygodnia...
topowanie w kolejce / zablokowaniu tego paska.. no żeby 1 klikiem potrzebna jednostke / premie czy cos dać na cubek listy a nawet zdalo by sie...
Pomysł nr 1 Taka mała zmiana a na pewno by ucieszyła każdego gdyby dodać do standardowego menu kontekstowego po kliknięciu na gracza opcji "Zaproś...
Brak mi jakiejś sensownej listy budynków. Np. Chcę sprawdzić ilość magazynów i na jakim sa poziomie i nie mam takiej możliwości. Poza tym jakieś...
Proponuje wprowadzić do nagrody za wykonanie zadania gildii dodatkowe surowce eventowe. np dla lvl 50 za zrobienie zadania gildii 120 monet gildii (w...
Witajcie, Jak wiadomo obecna wersja Lorda Dracul jest dość śmieszna, niby coś tam próbuje, ale daleko mu do skuteczności. Naszła mnie myśl, czy by...
Witam czy nie warto by było,aby BB zlikwidowało na trawniku czy na pustynnym terenie kamienie,jakieś rośliny itp ponieważ przez to niemożna postawić...
Baaardzo mi się podoba czas podróży do przygody. Baaardzo mi się nie podoba powrót. Jako że rozumiem intencje BB proponuję 2 poprawki. 1. Z...
Może pora odświeżyć Event "Koniec świata" i rozgrywkę między serwerową? To chyba najlepszy event był. To ze to było w 2012 roku nie znaczy że sama...
Mam propozycje by dodać przycisk do okien aktywnych przygód pod którym kryła by się tabela w której wypisane byłyby informacje odnoście ilości wojska...
http://forum.thesettlersonline.pl/threads/22707-dodatkowy-czat-Przygody?highlight=czat+przygody To tak dla odświeżenia pomysłu - w związku z...
Jako że ostatnio BB uraczyło nas nowością w postaci lądowania kwatermistrza od razu w gwieździe, proponuję żeby kwatermistrza (a także innych...
Zdaje się były pomysły ze specjalnym szybkim generałem do kupowania łupów, a ja tu mam pomysł na specjalną premię do tego rodzaju zastosowań....
Proponuje usuniecie z sklepu wszelkich przygód za mapki. Przygody można by zdobyć z dropów, z poszukiwań i z szkatułki jak teraz, ale w niej powinny...
Jak w temacie, Niech BB zrobi konserwę dodatkowo w piątek, ale niech to ruszy, 3 miesiące zanęcali ciekawostkami, a teraz macie burki powąchajcie...
Proponuję dodać taki element z opcją rozpoznawania głosu, że jak generał będzie szedł przez mapę i będzie się krzyczało "wioooo" to będzie...
Witam mam propozycje aby po zmianach jakie mają nas czekać zostawić gwiezdne monety w dropie z przygód kooperacyjnych. Myślę że może to by było...
Tak jak w temacie co myślicie o tym pomyśle ? Moim zdaniem ułatwiło by to zwiększanie produkcji premiami zamiast szukać budynków po całej mapie .
Witam, chciałbym przedstawić pomysł dotyczący gry. Proponuję wprowadzić odznaczenia/stopnie wojskowe dla generałów za zasługi. Każdy stopień...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.