Heja, Temat krótki i dobrze pewnie znany - Settlersi na androida. Dajcie znać!
Hej, Domagam się powrotu mechanizmu umożliwiającego stawianie wspaniałych rezydencji zgodnie z ich założeniem! To znaczy w każdym wolnym miejscu,...
W ostatnim czasie coraz więcej trafia mi się kolonii nie do zdobycia - przywódca jest wmurowany w górotwór lub pływa przez co nie można do niego...
Witam, mam taki pomysł, zresztą nie wiem czy już nie był kiedyś na "tapecie", mianowicie chodzi o dzierżawę.Każdy gracz wie że nie każde złoże na...
Limit członków gildii jest na razie do 100 a mam taką propozycję żeby było do 150 lub do 200. Od razu przepraszam za błędy, które popełniłem...
Witam,pisałem do Supportu o zmiane Awataru,odpisali,że na dzień dzisiejszy nie ma takiej opcji,a kiedy będzie? może byście to zmienili?
Przydałaby się jakaś premia do szybszego wydobycia diamentów. Co Wy na to ?
Dobrym rozwiązaniem było by oprócz drop'a mieć wiadomość dotyczącą podsumowania strat wojska użytego w przygodzie. Czasami nie wychodzi blok lub...
Chciałbym wam rzestawić kilka nowych jednostek Cieżka Jazda Muszkieter Konny Muszkieter Cieżka jazda Hp 275 Atak 250-300 Celność 95%
mam taki pomysł żeby dodać nową jednostkę do gry o nazwie Husaria Byłaby silna a do jej produkcji było by potrzebne pióra, lanca husarska z drzewa...
Miałem już wątek o takim genku, no ale zapomniałem ankietę dodać. Tak jak tam napisane: generał ten byłby do lootów lub dosyłek dodatkowego wojska...
Proste rozwiązania bywają czasem najskuteczniejsze. Teraz ekspedycje są podbijane tylko przez grupę zapaleńców lubiących je robić. Reszta uważa, że...
Hej a może by tak dodać doświadczenie dla generałów :confused: mam na myśli coś takiego iż po stoczeniu np 500 walk wygranych generał staje się...
Co myślicie o wprowadzeniu kolejnego ciągu zadań - dostępnego od 54 lvl, których ukończenie odblokowywały by dalsze funkcje "Epickiego składu drewna"...
Proponuję wprowadzenie modyfikacji w dropach z przygód z serii Ali Baba. Gdy się porówna straty z nagrodą, to wygląda że sens ma robienie tylko...
Proponuje usunąć Bagienną z zg, ponieważ w gildii enty raz mam bagienną, a ja NIE BĘDE ANULOWAĆ KRAWCA dla pary marnych mg.
Tak od pewnego czasu obserwuje i w sumie nic nowego nie napisze, ale BB raczy nas tylko zmianami kosmetycznymi. Event z eventu robi się coraz mniej...
Co myślicie o tym, żeby w okienku gdzie się wysyła generałów na przygodę, ekspedycję etc. dodać check boxa z opcją zaznacz/odznacz wszystkich??
Wielu graczy bulwersuje fakt, że przez buga niektórym spada do Gwiazdy nieco więcej niz wynika z eventowych propozycji za otwrcie wszystkich "drzwi" ...
Co sądzicie o tym, żeby kolor tarczy nad generałem w czasie przemarszu przez mapę przygody był zawsze taki sam jak kolor tła awataru uczestniczącego...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.