Zmieniłbym miejsce wyskakiwania okna informacji od systemu (to jest to okno gdy np geolog albo zwiadowca wraca itp itd ) teraz wyskakując zasłania ...
witam, na początku chciałbym pochwalić za pomysł :) możliwość zmiany opcji gry mających wpływ na jej wydajność (ikonka trybika) bez potrzeby...
Czy istnieje możliwość wprowadzenia hiperłączy do ników użytkowników wystawiających swoje oferty handlowe na targowisku, tak aby można użyć opcji...
Warto by wprowadzić ustawianie limitu rzeczy które będą nie do ruszenia w produkcję np. chcę by w moim magazynie zawsze było 5000 każdej rzeczy, a to...
Brak kolejkowania produkcji u introligatora to wielka strata czasu na tym budynku. Nie zawsze można zapodać nowy tom lub manuskrypt gdy wykonanie...
Jest to bardzo przydatna funkcja. Niestety, przycisk umieszczono obok przycisku zatwierdzenia składu wojska. Kilka razy i nie tylko mnie zamiast...
Fukcję przycisku "usuwania generałów do gwiazdy" proponuję rozszerzyć o możliwość usuwania zbędnych jednostek wojskowych. Jeśli zdecydujemy usunąć...
Proponuje wprowadzić możliwość tworzenia notatek w grze oraz przy każdym z graczy osobno. Moglibyśmy dzięki temu zapisywać sobie z kim mamy jakie...
Witam, trochę naczytałam się zastrzeżeń do nowych zadań gildii i widziałam kilka propozycji ankiet co do niektórych. A oto moja. Ogólna ale może...
czy jestes za tym aby reset zadan gildii byl w dzien np o 10 rano 12 w poludnie A. Tak chcę aby można było nastawić trudniejszych produkcji...
Ponieważ temat przewija się w kilku wątkach to pytanie, czy jesteście za zmianą godziny restartu zadań gildii i jeśli tak to na którą godzinę?
Witam. Napisze krótko zwięźle i na temat. Jak w tytule chodzi o dodanie opcji "przypnij" do menu gwiazdy. Taka sama opcja jest do stawiania...
Witam Problem: Kiedy nastawiamy np 3000 Rekrutów w koszarach to robi nam sie długa kolejka trenowania. Jeżeli jednak nagle potrzeba nam 20 konnych...
Ja wiem, że to się nie powinno, że nie wypada i że się w głowie poprzewracało, ale ile razy przychodzi listonosz z prezentami, to na usta ciśnie mi...
Proponuję odświeżyć mój pomysł. ...
- przycisk wyładowujący całe wojsko z wszystkich generałów na raz, bardzo tego potrzebuję, ale to bardzo - możliwość wytwarzania pakietu...
Witam, Jak wiadomo wrzucenie produkcji wojska w koszarach to kwestia chwili, bo robi się to już na szczęście z automatu. Najbardziej dla mnie...
Być może pomysł nie jest nowy, ale skoro udało zrobić się grupowanie surowców, budynków itp. w gwieździe, to proponuje zrobić również grupowanie...
Proponuję w poczcie kilka zmian: 1. Dodanie zakładki "USUNIĘTE" z możliwością przywrócenia usuniętej wiadomości. Zakładka nie ma limitu wiadomości...
Hej, Ja to bym jeszcze dodał opcje licytacji w tej grze :P Wystawiasz i wpisujesz cenę początkową i / lub cenę kup teraz. Jeżeli, interesuje...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.