Co myślicie o tym, żeby gracze mogli zadecydować o tym gdzie ich "Dom władyki" ma zajmować przestrzeń - bądź też może nawet o tym, żeby wcale jej nie...
Witam. Czy nie było by lepszym rozwiązaniem produkcji w koszaracj oraz magazynach prowiantu wprowadzenia np 3 okienek produkcyjnych coś na zasadzie...
Co myślicie o tym, aby była możliwość ulepszania tego magazynu ? Przy tak ostrym lvl-owaniu i podnoszeniu produkcji.
Witam, Nie wiem jak reszta graczy się zaopatruje ale mi ewidentnie brakuje opcji notatek. Często gęsto zapominam komu mam oddać jakiś loot, wysłać...
Od samego początku jak się w to bawię, a jestem jednym z najstarszych weteranów doprowadzają mnie do szewskiej pasji wyskakujące informacje o czymś...
Przydała by się na testówce możliwość zakupienia większej ilości generałów "specjalnych" typu MSW, MO. Nie wspomnę, że generałów typu Lord Dracul nie...
Jestem z Wami dopiero od pół roku, a już zdążyłem dorobić się niezłego bałaganu w menu gwiazdy. Zabawę znacznie ułatwiłaby mi nowa zakładka w...
Witam, Jak w temacie, chciałbym aby była możliwość przypięcia menu gwiazdy, tak jak to jest z menu budowli. Nie jest to jakaś szczególna zmiana...
Witam, kupiłem teraz za pisanki nowego odkrywcę i powstała mi w gwieździe nieładna sytuacja. Oto mam najpierw dwóch odkrywców pisankowych, później...
Każdy posługuje się menu gwiazdy wg schematu gry. A co gdyby dało się poustawiać generałów, zapasy, odkrywców wg własnego pomysłu? Może zarządzanie...
Wniosek o usuniecie zadania ze zrobieniem Kodeksu lub zmianę aby do zrobienia był Manuskrypt. Powód ? Nawet kilka : - Nie każdy ma wolnego...
Jako, że zamek jest tylko dekoracją i aby zachęcić graczy do zaczęcia pseudo pvp, można by było z każdym poziomem zamku dodawać do populacji 300. ...
Za szybko kolonie znikają i za mało dają według mnie one powinny dać dwa razy wiecej niż teraz i trawać przynajmiej z 3 tygodnie lub wiecej. bez tego...
Ekologia jak sam tytuł mówi będzie wyspa teraz albo ekologiczna, albo zniszczona przez gracza. Chodzi mi oto, że jak mamy huty różne one produkują...
Ekologia jak sam tytuł mówi bedzie wyspa teraz albo ekologiczna albo zniszczona przez gracza. chodzi mi oto że mamy huty różne one produkuja mam...
Proponuję zrobić dwa tygodnie nowej oferty limitowanej, polegającej na resetowaniu drzewka umiejętności specjalistów, bezstratnego, za łodygi lub...
Moja propozycja : możliwość dodania do podglądu dowolnego zasobu z magazynu - Domu Władyki dodając graficzną ikonę "check box" - wtedy zasób będzie...
Witam,mam pomysl dotyczacy Koszar ;] ,a wiec: -zeby maxymalnej jednorazowej ilosci wytworzonych oddzialow nie bylo tylko jak do tej pory 25 ludzikow...
Czy są może tu jacyś starzy wyjadacze, którzy pamiętają jeszcze czasy, jak na (chyba) g5 ludzie się zbierali, jedna osoba dawała towar, a inni się o...
Niedługo po tym jak skończyłem pisać o Bohaterach (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/42026-Bohaterowie) przyszła mi do głowy inna, chyba...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.