Pogoda. Można dodać do gry pogodę, żeby gra była bardziej fajniejsza, bo już niektórym znudziło się dzień było by jakaś odmiana zamiast słońca tu...
Co wy na to by w interfejs gry wbudować jakąś formę licznika pokazującego opóźnienia w komunikacji z serwerem.
Czy mozna zlikwidowac skrot klawiszowy odpowiadajacy nacisnieciu klawisza "0" (zero)? Nie wiem czy to juz bylo poruszane i czy reszte graczy to...
Mój pierwszy pomysł to np chciałbym przejrzeć listę budynków jakie są do kupienia. Żeby to zrobić to najpierw wszystkie opcje odznaczyć i zostawić...
Ułatwienie kolejkowania w Magazynach Prowiantu, Slocie Budowy i Koszarach oraz propozycja dodania dodatkowego slotu/ów w Introligatorze. Nie wiem...
Proponuję mały rekonesans interfejsu oraz wyspy - być może znajdziecie jakieś elementy, które są wam niepotrzebne bądź psują Wam zabawę i nadają się...
Myślę że dobrym obejściem problemu przygód w gwieździe byłaby Księga Przygód w której na każdej stronie mogłoby się znaleźć kilka przygód (każda...
Do menu dodawania zasobów z gwiazdy proponuje dodanie dodatkowego przycisku "Dodaj wszystko" (nazwa do ustalenia). Po kliknięciu we wskazanym...
Cóż, podsumowanie gospodarki, popularnie nazywane liczydłem, jest zrobione, jakby to powiedzieć... trochę prowizorycznie. Chodzi o to, że część...
Witam, Wpadł mi do głowy pewien pomysł. Dokładnie rzecz ma się wagi, tak zwanego handlu w grze. Jak wiemy, jest bardzo wiele ofert wystawianych...
Witam. Chciałbym poruszyć temat niesprawiedliwych cen u Kupca za klejnoty, a dokładniej budynków z niewyczerpalnymi zasobami. Młyn wodny, to...
a mój pomysł jest taki ci co zaczęli grać później nigdy nie będą mieli tylu samo generałów MSW co ci co grają od początku a może graja więcej niż...
Zwrot jednostek do tawerny za, połowę monet Witam Kupiłem sobie wesołego geologa w sklepie, (wyszukuje 50% szybciej) i zainwestowałem w niego...
Inspirowane podobnym wątkiem o geologach: Czy chcesz aby dodano 3 dodatkowych odkrywców w tawernie?
Hej, Przybywam z kolejnym pomysłem! Mieszkamy na wyspie, a nasi generałowie są zmuszeni do teleportowania się na przygody... a gdyby tak dodać...
niedawno wpadłem na pomysł budynku "siedziba uzdrowiciela", który po walkach na wyspie albo po powrocie generałów z przygód uzdrawiałby określony...
witam. Przydal by sie jeszcze jeden magazyn prowiantu! 1- ludnosc 2- steki 3-? ( wszystko inne )
Ze wzgledu na ciagłe zmiany, a to nowe budynki produkcyjne, a to zmiany na mapie ktora powinna byc constans forever and ever, istnieje wiele...
Pomysł polega na wprowadzeniu dodatkowej opcji: włączania i zatrzymywania produkcji, budynków tego samego rodzaju. Po kliknięciu na budynek mamy...
Wygląd budynków na 6 poziomie może budzić kontrowersje, niektóre są przekombinowane. Więc proponuję zwrócić się o zmianę ich wyglądu na 6 poziomie....
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.