Hej, Temat króciutki i prosty Uwaga czystko kosmetyczna - moim zdaniem, można wprowadzić opcje na czacie gildii, że gdy napiszę coś "zarząd...
Witam. Jestem członkiem gildii i często sobie z kolegami coś opowiadamy, ale wiadomo jak jest: a to serwer się rozsypie, a to łącze sieci padnie, a...
Sam tytuł powinien mówić za siebie mam pomysł żeby prowadzić takie wojny Gildijne czyli każda gildia by walczyła o kawałek wielkiego światu który...
Limit Limit członków gildii jest na razie do 100 a mam taką propozycję żeby było do 150 lub do 200. Od razu przepraszam za błędy, które...
Mini Przygody z Aladynow, Sindbadow i Skarb Wiedzy i Madrosci Mam propozycję aby w tych powyższych przygodach dodać pojawiające się Mini Przygody...
Jak by było rade wprowadzić statki to dało by użońdzić wielkom kolonizacje wysp Eksimosów Azjatów Japończuków Filipijczyków Eksimosi To była...
Chciałbym wam mój nowy pomysł dotyczoncy bitw morskich. Żeby były Bitwy morskie to trzeba było by wybudować stocznie, farmy lny (lub coś...
Chciałbym wam rzestawić kilka nowych jednostek Cieżka Jazda Muszkieter Konny Muszkieter Cieżka jazda Hp 275 Atak 250-300 Celność 95%
Mam pomysł aby nadać tawernie większej funkcjonalności. Po jej rozbudowie na 2. poziom pojawiałaby się w niej zakładka "Najemnicy" w której w każdy...
No to tak: mam tylko trzech karateków (uroki urlopu) a bywa, że przydałoby się więcej. Mógłbym zaprosić znajomego, żeby wskoczył i walnął to i owo,...
Witam! :) Jak wiadomo dysponujemy dwoma generałami używanym do ataku: majorem (silniejszym odpowiednikiem weterana) i msw. Obaj są zrównoważeni,...
No za szybkie są, zasuwają jak perszingi i zapanować się nad nimi nie można, szczególnie gdy trzeba wykonać atak z przekierowaniem. Jeśli kolejny...
Witam, Starałem się znaleźć podobny temat, ale niestety nie udało się. Chciałbym, aby pomysł zostaw wprowadzony, nie po to żeby było łatwiej,...
Pomysł polega na tym, żeby dodać opcję, albo budynek, który umożliwi rozrywanie zbędnych przygód na mapy. Prosty patent a pozwoli pozbyć się zbędnych...
Jak w tytule. Dropy wątłe, ale scenariusz z drugiej strony wykonuje się bez strat. Prawdę mówiąc, to mnie przygody zwykłe dawno znudziły i ich nie...
Hej, W jednym z ostatnich aktualizacji wszedł fajny feature, poszerzający funkcjonalność czatu w grze. Doszło więcej zakładek, co oznacza, że...
Nie sugeruję żadnej rewolucji raczej małą kosmetykę. Problem się przewijał ale nie dorobił własnego tematu więc zakładam ankietę. Proponuję, żeby...
Heja Wiem, wiem spamuje pomysłami :D ale nie mogę dać wszystkich w jednym :) Ten pomysł odnosi się do ostatniej aktualizacji Mnie...
Proponuje zmienić kolor chatu (szept),fioletowy jest nieczytelny,i proponował bym dać kolor np jak jest na Global lub pomocy,jezeli macie propozycje...
Hejka, Proponuję wprowadzenie nowej ozdoby - znak "Teren zabugowany". Powinien on być dostępny u kupca za klejki w czasie przerw technicznych,...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.