Proponuje wprowadzić możliwość tworzenia notatek w grze oraz przy każdym z graczy osobno. Moglibyśmy dzięki temu zapisywać sobie z kim mamy jakie...
Witam! Zapewne wielu z was codziennie przewija pasek znajomych czy gildii, aby odszukać aktywną osobę czy sprawdzić jest li aktualnie zalogowana w...
Witam Proponuje wprowadzić wymianę surowce -> klejnoty i klejnoty -> surowce w kantorze. Tłumaczenie że to będzie nie opłacalne dla twórców jest...
Siemanko, jak widać przygotowania do meczu Polska - Szwajcaria już trwają na wyspie, można powiedzieć, że ozdoby w końcu po coś się przydają....
Czas między bufami na boisku wynosi minimum 23 godziny. Z kolei czas między zakupami u kupca wynosi odpowiednio 24h, 48h i wielokrotność 24h (tyczy...
i jeden dodatkowy za używanie opcji 'szukaj' (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/42360-Kryszta%C5%82y-za-pokemony)
Witam, ostatnie zmiany w rekrutacji masowej (po 25 paczki) x ile tam paczek to był strzał w 10! ale nie ma co się w pół kroku zatrzymywać :)...
W ZG polecenia podzieliłem sobie na 2 typy - wydaj i pozostałe (wyprodukuj, znajdź itp) W tej chwili dopóki nie wykonam jednego polecenia nie mogę...
Witam Pewnie podobny temat już był, ale sytuacja jest dynamiczna :) Pomysł ma generalnie dwa założenia - zwiększenie populacji na wyspie oraz...
Z przygód jak wiadomo mamy kotły i rudę adamantu z których można zrobić premie przyspieszające produkcję towarów. Logiczniejsze by było, aby w...
Witam. Mam propozycję aby w Domu Władyki była możliwość tworzenia więcej niż jednej kolekcji np 10 na raz bo klikanie pojedynczo dobija. :) ...
Witam, Pomysł polega na tym, żeby można było produkować premie ze znajdek w Specjalnym Magazynie Prowiantu. Wytwarzanie ich w domu władyki ma...
Hejka, Proponuję premię którą wrzucali byśmy na budynki których nasi znajomi nie powinni buffować - wyłączałoby się to już wprowadzonym do gry...
Na wstępie chciałbym dodać, że nie przeszukiwałem 1000 stron z pomysłami, żeby sprawdzić, czy już taki pomysł był, więc z góry przepraszam za...
Pomysł polega na tym by u kupca można było kupić premke która by awansowała wetka na majora. Premii powinno być tyle ile można było zdobyć wetków....
BB powinno udostępnić kody do gry jak to jest w normalnych grach. Herosach I, II, czy takich tam jak choćby Montezuma na Atari, czy Comodore. ...
Hej, chciałbym się podzielić z Wami pomysłem jakim byłby okres oczekiwania premii na konkretnej budowli, tzn ktoś bufuje nam wyspę i czas takiego...
Przydała by się opcja i była by bardzo pomocna w koszarach dodanie dodatkowych dwóch strzałek nad tymi co są z opcją przesuń na początek i na koniec...
zawsze kogoś wywaliło z czatu w grze jak pisał z kimś a póżniej musiał pytać czy coś pisał. Mam taki pomysł żeby było widać wszystko co było...
W tej chwili mamy 24 godzinny czas na wykonanie zadania gildyjnego. Często jest on zbyt krótki zwłaszcza dla osób logujących się raz dziennie nawet...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.