Długo już z tym "problemem" się borykam, ale skoro jest taki dział, to grzech byłoby nie spróbować. Mianowicie chodzi mi, jak w temacie, o to...
Premia dwukrotnie przyspieszająca maszerowanie generała po wyspie przygody. Do wytworzenia ze znajdek w Domu Władyki. Można handlować. Koszt: 5 x...
Przydałaby mi się jakaś budowla, którą mógłbym zastąpić wspaniałe rezydencje. Budynek w kształcie wieży, nazwijmy go roboczo donżonem, zajmujący...
Witam. Mam pomysł który zapewne się spodoba niektórym. Mianowicie chodzi o zebranie do kupy limity roznych eventowych zakupow. Np gienkow odkrywcow...
Od razu mowie że nie przeszukiwałem 100000 stron z tym czy było już coś takiego za co przepraszam. Moja propozycja jest taka aby BB dodało...
Witam,przed chwilą wpadłem na taki pomysł.Jak są te nagrody za wchodzenie,to zamienić to na losowanie,jakiejś przygody,torby sniegu,lub nawet...
Wielkanoc pokazała, że wystarczy trochę dobrych chęci ze strony developerów, żeby dać graczom możliwość wyboru w sprawie pokonywania tego, co pojawia...
Witam serdecznie. Nastał kolejny event a wraz z nim kolejne zadania, w których znajomi mogą nam "pomagać" na naszej wyspie pozbyć się niechcianych...
Rozumiem, że zmiana czasu występuje 2 razy do roku ale warto jednak to uwzględniać. Jeżeli BB potrafi przedłużyć czas przygody czy premii to może...
Proponuję, żeby wprowadzić ranking graczy. Kryterium banalne - ilość expa i nic więcej. Jako że BB boi się podawać rankingi bo jeszcze ktoś się...
Witam Wątek z ankietą na zmiany w liście gildii, podsunął mi pomysł wprowadzenia rankingu graczy. (...
Siemka. Mam kolejny pomysł na umilenie gry, a mianowicie myślałem o tym, żeby zrobić np "śmierć króla Damiena" albo "emerytura króla Damiena" i...
Tak mnie dziś coś nawiedziło, że wpadłem na pomysła by w menu każdego budynku produkcyjnego była opcja "Oznacz do premiowania". Jej załączenie...
Proponuję we właściwościach każdego budynku produkcyjnego dodać checkbox "Praca na premii". Działanie opcji: - gdy budynek jest wyłączony, to...
Witam. Tak sobie wymyśliłem, żeby można było wytworzyć/wyprodukować torbę tęczowego śniegu. Żeby nie było tak łatwo ją zdobyć w ten sposób,...
Witam moim pomysłem jest skasowanie kilku drzew na przygodzie CR. Gdyż bardzo utrudniają grę a moim zdaniem są tam nie potrzebne. I bardzo pięknie by...
Proponuję aby w przygodach także pojawiła się opcja śledzenia ścieżek generałów - taka sama jak w ekspedycjach. Narzędzie do śledzenia ścieżki w...
Witam. Tak jak w temacie, myślę, że przydał by się nowy generał. Patrząc na "Synów Małego Krawca", można by rzec, że przygodę przyjemnie się robi,...
Czy chciałbyś/chciałabyś aby przygody kooperacyjne można było kończyć tak jak w innych przygodach dla kilku graczy? Tzn. samemu lub zapraszajac...
Mamy już mnóstwo flag, pojawią się następne, niektóre bardzo podobne a wielkość ikonki nie ułatwia rozpoznania. Dobrze by było gdyby w opisie...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.