Jestem chyba już "starym graczem", niestety ta nowa gwiazda mi nie odpowiada, przyzwyczaiłem się przez lata do starej, teraz nic nie mogę znaleźć....
W czasach rycerskich w bitwach mialo miejsce zdobywanie chorągwii, co łączyło praktyczny wymiar walki (pokonanie przeciwnika) z symbolicznym...
Witajcie, takie coś znalazłem. Chyba sprzed wieków :P Ostatnio wpadłem na iście fantastyczny pomysł, aby w nieodległej przyszłości (2019? :P) 7lv...
Miał ktoś kiedyś tak, że nastawił sobie np: 5k rekrutów, a później z wielu różnych powodów trzeba było to anulować lub czekać kilkanaście godzin na...
witam, obecna implementacja kolejek produkcyjnych (prowiant/koszary) prosi się wręcz o wprowadzenie przycisku przeniesienia danej pozycji na...
Proponował bym, złączenie przygód w menu gwiazdy podobnie jak zrobiono to z zasobami, np. mamy z 15 przygód wikingowie, to żeby to było w jednej...
Jeśli człowiek ma bana to nic niemoże pisać nawet na gildyjnym i szepcie a według mnie one powinny być włączone cały czas (oczywiście jak ktoś ma...
Proponuję usunąć przygody kooperacyjne przy wyszukiwaniach odkrywcy bo zaśmiecają, a wrzucić do kupca kto będzie miał ochotę to sobie zakupi.
była by nowa opcja u odkrywców szukanie w ruinach starożytnych. i by tam znajdował premie i zasoby a nawet rzadką mapę starożytnych która mówiła że...
Na fali pomysłów za co mielibyśmy otrzymywać kryształy, padła propozycja że za zadania gildii. W ankiecie podaję kilka opcji, ale może macie jeszcze...
Mamy przygody, część od 26 lvl, niektóre już od 42 lvl. Ja bym jednak wolał, gdyby gracz miał większą swobodę w kwestii przygód i wszystkie były...
http://forum.thesettlersonline.pl/threads/42077-Ekspedycje-nowe-surowce http://forum.thesettlersonline.pl/threads/42086-Ekspedycyjny-zamek-na-wodzie...
Przedstawiam propozycje dość specyficznego generała - Wilkołaka, który mógłby się pojawić w którymś evencie. Oto jego opis widniejący w sklepie:...
W liczydle mamy pokazaną całą nasza produkcję ale przyznam się, że brakuje mi dwóch rzeczy. Oprócz zwykłej produkcji mamy coś takiego jak budynki...
mam pomysł nad nowym budynkiem co od razu topi rude i robi nam bróń np. (węgiel +ruda miedzi -> węgiel + brąz -> miecz z Brązu a budynek według...
Proponuję wprowadzenie możliwości zbiorczego wysyłania geologów i odkrywców (analogicznie do zbiorczego wysłania generałów na przygodę). Często...
Chciałabym posiadać możliwość przełączenia znajomych i członków Gildy tylko na dostępnych, szukanie kogoś z całej litanii graczy czasami jest męczące...
Premia: Flaszka Staszka: Działanie: Premia dzięki której generał generuje się szybciej po przegranej walce o 40%. Zdobycie: Przygody różnego...
Premia: Pijana Armia Działanie: Premia do przyśpieszenia chodzenia generała. Przyśpieszenie x3, czas trwania 3min. Koszt: Wędlina 500, napitek...
Witam. Podczas ewentu spędzam więcej czasu w grze niż zwykle, wiadomo, pisanki, oczywiście o ile nie ma konserwacji. Jedno co zauważyłem to to, że...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.