Kto jest za tym aby przygody w menu gwiazdy również się łączyły w grupy jak niedługo stanie się z budynkami, premiami i surowcami wciska TAK. ...
Wielu graczy podobnie jak mnie urazilo to ze chca odebrac nam kopalnie z gwiazdka. jest wiele przedmiotow z gwiazda jak np rezydencje. wszyskie one...
Zadanie ze znalezieniem trawy... Nie wiem czy BB są świadomi jak obecnie brzmi treść ale pytań na pomocy odnośnie tego zadania jest sporo :). W...
Parę propozycji które można by było wprowadzić. nadchodzi moment gdzie zaczyna zalegać w magazynie fasola , a jej nadmiar na rynku powoduje spadek...
to było by rozwiniecie elitarnych budynków lub całkiem nowy styl budowy nowe budynki to byłyby ceglarz który by robił cegły z zaprawy i gliny...
Witam. Chcę się was drodzy forumowicze zapytać czy bylibyście skłonni żeby we wszystkich przygodach w których jest szansa na kolejną przygodę (...
możliwość zmiany odgłosów u o odkrywców jak i geologów mniej więcej czego szukają i trochę na wesoło bo trochę już się nudzą te same odgłosy
Hejeczka, szybka piłka, skoro jest możliwość wysyłania jako "prezent" wesołego geologa, to proponuje dodać do tej opcji również tubylczego...
Chyba każdy kiedyś tam grał w normalne setty i każdy wie ze sie sterowało każda jednostka osobno ( niekiedy małym odziałem ) według mnie to powinno...
Skoro mamy już manufakturę recyklingową, która robi "coś z niczego", zgłaszam, że chcielibyśmy także budynek, który produkuje żelazo? Co Wy na to?...
Witam Ostatnio przeczytałam na forum o pomyśle wprowadzenia do gry banku gildii, pozwolę sobie skopiować jego wypowiedź. Napisał to: tojanik ...
Witam serdecznie. O tuż moją sugestią jest coś wspaniałego. Chciał bym by po zrobieniu przygody przychodził raport do wiadomości na temat tego kto...
A gdyby tak na czas eventów uruchamiać kolonie, które będą przynosić surowce eventowe? Nie jakieś kolosalne ilości, wiadomo, ale 12 dyń z wypaśnej...
Witam, zainspirowany ostatnim głosowaniem na przedmioty na Targowisku Gildyjnym, proponuję by admini robili podobne głosowanie na poprawki w grze....
Źeby zakończyć fasolową przygodę trzeba pokonać wszystkich pośrednich przywódców, więc nie bardzo widzę zasadność blokowania granic między strefami,...
Miałem przestać podrzucać pomysły, ale jakoś nie mogę. Co byście powiedzieli na taką rewolucję, żeby wyeliminować konieczność wracania na wyspę...
Hej, jak wiadomo niektóre z przygód wymagają 4-5 gienków do sumiennego wykonywania bloków. Moim zdaniem fajnie było dodać z 2 generałów do...
Nowe unikowe jednostki Mam taki pomysł nad kilka nowymi jednostkami co byśmy dostawali za zrobienie jakiegoś zadania, ale to zadanie byłoby albo...
Wiemy że jest kłopot ze znalezieniem ludzi (aktywnych ) do gry w gildii. Uważam że częściowo jest to spowodowane istnieniem małych gildii, taki po...
Witam jestem za wprowadzeniem mini czołgów jako bohaterów,mogą to być bajkowe czołgi;) nie takie jak podczas wojny. Co mnie skłania do tego budynki a...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.