Kraj Słońca Witam ponownie mam pomysł na wyspę na terenach pustynnych cała wyspa jest jedną wielką pustynią nie niewielkimi oazami z drzewami...
Proponuję dodanie dodatkowej wysypy na ozdoby - archipelag, prawy górny róg. Założenia: - wyspa możliwe prostokątna, - na wyspie nie...
Witam tak się zastanawiam nad pomysłem ulepszonej tawerny. O tuż jeśli pozostałe budynki podstawowe są ulepszone to dlaczego ten został pominięty. Ja...
1) Zmiana wydobycia z obecnego 3 jednostki złoża n 1 jednostkę granitu na 1 jednostkę złoża na 1 jednostkę granitu. 2) Zmiana czasu wydobycia z...
Z uwagi na to, że zdarzają się gracze, którzy dostali stalą blokadę na grę lub na czat i likwidując te konto, zakładają nowe , ( wiadomo ze supp to...
Wypowiedzi na temat wcześniejszych ofert na targu są bardzo mile widziane : ) Ankieta dotyczy jednak tylko obecnej oferty na targowisku gildii,...
Co sądzilibyście o nowym epickim budynku? była by to epicka huta która działała by podobnie do innych epickich budowli ale przetapiała by...
Witam!! Nie wiem czy ten pomysł/sugestia kiedyś padła od jakiegoś gracza, ale uważam ze w koszarach brakuje jednej bardzo ważnej funkcji, a...
Cześć. Mam nowy pomysł w kierunku Handlu. Chciał bym aby była możliwość zapisania ofek na handlu przykładowo robimy 5 ofek i wymieniamy je na co...
Witam serdecznie. Wraz z dużą ilością posiadanych generałów :) pojawia się problem z ich rozładowaniem po przyjściu z przygód i zdarza się że nie...
Witam ostatnio w ewencie pojawiła się fajna premia Skuteczne pułapki. Bardzo się zdziwiłem dlatego że za pierwszym razem można wrzucić aż 4 budynki...
Zauważyłem ze często pojawiają się lagi z powodu przeładowania serwerów np na początku eventow lub wprowadzenia nowości, może być to spowodowane...
Bez zbędnego rozpisywania się: Tak jak w tytule, przydałaby się opcja "Wystaw ponownie" przy ofertach handlowych, które wygasły. Zamiast "pincet"...
Witam, tak jak w temacie by dać kolejkę do robienia się jak to ma miejsce w koszarach czy magazynie prowiantu
Przydał by się generał "Terminator", 90 000 punktów doświadczenia, siła rażenia 4x MSW+Nusala+Anselm razem wzięci, 300 jednostek, tak aby niszczył...
Witam mam na myśli aby zamiast wielkiej choinki stałby ogromny mikołaj a za jego pokananie dostali byśmy dom mikołaja + 400 do popa. Chata mikołaja...
Hej. Dużo osób widziałem narzeka na martwe gildie, martwe dusze. A mi się wydaje iż jest na to sposób jeden a prosty. BB powinno zlikwidować...
Witam, klawisz Esc powinien potrafić - zamykać otwarte okna w grze np. handel, okno generała itp. - trzeba to robić myszką - kasować wpis w...
Witam serdecznie. Moim pomysłem jest to że chciał bym aby ten dodatkowy komunikat znikł. On jest nikomu nie potrzebny a chciał bym by jak się klikło...
Jak jest ten okręt latający to powinno być też kopalnia która wydobycie kryształy a jeżeli statek przybywa z daleka to by była niby wodna kopalnia...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.