Może za siódmy dzień logowania wprowadzić wybór pomiędzy 100 klejnotami, a powiedzmy 4-5 kryształami? Gracz sam by decydował co chce.
Szybko i na temat. Proponuję dodać osiągnięcie "Przynajmniej raz ukończ wszystkie przygody z serii Zła Królowa" Nagroda: 1999 klejnotów, 20 000...
Proponuję ją dodać. Niech kosztuje kilka k kleju, ale niech będzie dla tych, którzy wiecznie mają pecha :)
Rezydencję, dostępną od L19, można kupić u Kupca za 95 niebieskich (niezależnie od poziomu, o ile pamiętam). Podobnie Posiadłość (ta dostępna od...
Jako, że jest to najsłabsza z przygód "Tysiąca i jednej nocy" uważam, że powinna być ona dostępna do zakupienia u kupca za fragmenty map. Dla...
Witam W trosce o wydłużenie życia naszych myszek i zredukowanie tego, co w tej grze jest mocno irytujące - czyli ciągłe klikanie i rzucanie premii...
Fajnie by było gdyby, podczas poszukiwania przedmiotów kolekcjonerskich inny gracz czy to z gildii czy ze znajomych pomógł nam oznaczając kliknięciem...
Witam. Moim kolejnym pomysłem jest stworzenie apki do smartfona i tableta. Często jadę na wieś niestety nie posiadam laptopa i wiadomo tablet czy...
Dzień dobry. Czasem loguję się do serwera testowego i stwierdziłem, że mam problemy ze znalezieniem na mapie niektórych budynków. Są to zwłaszcza...
Taki mnie pomysł naszedł na nowego generała. Oczywiście jest to luźne rozważanie, bez dokładnej rozpiski siły, ilości jednostek itd. Podstawowe...
Widzę dwie propozycję na uatrakcyjnienie kolonii: 1) Łatwiejsza: Zmiana surowców marmuru, węgla, bali liściastych na racjonalniejsze typu saletra,...
Standardowa pojemność z wszystkich kolonii to 2 000. Jest to o wiele za mało, dlatego BB wprowadziło 2 nagrody na 20 i 30 poziomie, które pozwalają...
Tak sobie ostatnio myślałem o rozbudowie gildii i wpadłem na taki pomysł. Dostęp do archipelagu miałyby gildie z min 20 członkami (ilość graczy do...
Dzień dobry. Jakiś czas temu na forum aktywny był taki wątek "Wysyłanie kilku geologów / grubasów naraz ...
Czytając 'Krzyżaków" Henryka Sienkiewicza. To jakoś ja widzę nowy generał o nazwie Jurand z Spychowa który atakuje cały czas szuka zemsty na...
Cześć wszystkim:) Otóż niektórzy moi odkrywcy są wyszkoleni pod tą umiejętność i dostałam dodatkowe zadanie z tym związane. Mam wykonać "Łupieżców...
Proponuję usunąć przygody kooperacyjne przy wyszukiwaniach odkrywcy bo zaśmiecają, a wrzucić do kupca kto będzie miał ochotę to sobie zakupi.
@ArturGrab podsunął pomysł który mi sie spodobał i żeby nie umknął w potoku wodolejstwa od razu wrzucam go pod głosowanie:) Chodzi o to, żeby wraz z...
Witam, dobrym pomysłem było by, dodanie na czas eventu (Wielkanoc, Halloween, Świąteczny) do excelsiora możliwość wylosowania np. prezentów na event...
Czy jest szansa na wprowadzenie okna, w którym byłby podsumowanie wszystkich kopalni i zasobów wyspy z podziałem na kategorie? Brakuje mi takiego...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.