Witam, Dochodzimy do wniosku ( nie tylko ja ), że czas wysyłania generałów do przygód jest stanowczo za długi.... Dlaczego, aż 30min ? Proponuje...
Generał może posiadać medaliony i pierścienie różne np pierścień życia. razem generał może mieć max 4 pierścieni i medalionów medaliony i...
witam chciałem zaproponować nowego generała cos na wzór championów z tym że miałby on jeszcze jedną fajną umiejętność mianowicie mógłby atakować...
Proszę o poprawienie polskich tłumaczeń! Podobno młodzież gra w Settlersów - a ona się uczy! Jeżeli brakuje osób "etatowych", można by...
Od początku gry nierozwiązanym problemem pozostają awarie globalne występujące w weekendy. Jeśli nic się nie zmieniło, to support pracuje od...
Sprawa dotyczy PvP fajnie by bylo jak sie atakuje kolonie bylo by wiadom kogo sie atakuje kogo jest ta kolonia tak to troche niema sensu atakuje...
Kopalnie klejnotów - dla graczy którzy już wykupili limit 10sztuk
Witam, Moze bylo juz to poruszane ale nie znalazlem nigdzie wiec sproboje. Ciekawi mnie jaki sens ma opoznianie wyjscia generalow do ataku po...
Zdaję sobie sprawę, że nie jest to element gry, którego gracze zwyczajowo używają, ale przydałoby się wymienić. Użyteczność obecnego systemu jest...
BB upodobało sobie zimę, w większości premie zimowe i ozdoby typu choinka i bałwan. Brakuje premii związanych z innymi porami roku. Np: premia...
Mamy grad strzał, mamy skrytobójcę, co byście powiedzieli na kolejne jednostki do serii: inżyniera i szpiega. Obie obarczone podobnymi restrykcjami...
Larxand (http://forum.thesettlersonline.pl/threads/43147-In%C5%BCynier-i-szpieg) zainspirował mnie do podobnego pomysłu z nową premią (po gradzie...
Chciałbym zaproponować wprowadzenie nowej premii strefowej - Skrypt geologa. Jego działanie miałoby być następujące. Po aktywowaniu geolog...
Mam kilka różnych pomysłów, które od dawna gdzieś mi "chodzą" po głowie. Jednym z nich jest udoskonalenie skrzynki odbiorczej / nadawczej...
witam, co powiecie na kantor lootów (lub dodanie możliwości ich sprzedaży wprost na wadzę)?
czasami bywa że na przygodę musimy wysłać kilkunastu/kilkudziesięciu generałów . bardzo pomocne by było aby funkcja " przywracanie generała do menu...
Witajcie, Chciałbym przedstawić pod rozwagę jedną kwestię - obronę kolonii. Zmiana powinna odbyć się w oparciu o mechanikę istniejącą dotychczas....
W tej chwili, żeby zbudować i rozbudować na maksa Epickie gospodarstwo trzeba 35 razy przejść Baśniową kampanię. Graczowi który: 1. Ma premium 2....
Witajcie, to już nie pierwsza konserwacja, która trwa, delikatnie mówiąc, zbyt długo. Czyżby ręcznie każdą kopalnię musieli przeprogramować?:eek: ...
Jak w temacie, chodzi oczywiście o zmiany w przygodach dostępnych w pudełku. Pudełko to dodano przed pojawieniem się nowych ( i średnio nowych)...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.