Konkretne przykłady, nad którymi wydaje mi się warto by popracować w przyszłości: 1. Informacja kto premiuje gdy jesteśmy online. Komunikat...
Witam. Proponuję dodać w grze możliwość handlowania osadnikami oraz pozwoleniami na budowę budynków które ma się z "gwieździe". Proszę o...
Witam. Propozycja: Możliwość wyboru grafik budynków w opcjach, gdzie do wyboru byłyby opcje typu "Settlers 1" "Settlers 2" Etc. Tak by gra...
Byłoby super-przydatne, gdyby elementy z wyższych leveli (budynki, jednostki wojskowe) miały informacje o swoim działaniu/statystykach nawet, jeśli...
Na liście handlowej kolejka jest uaktualniana od dołu i dlatego wymaga przy długim pasku ciągłego przewijania. Jeśli nowe oferty przybywały by od...
W queście "Przesadzanie drzew" (Samouczek) Jest mowa o Domu leśnika, i takaż grafika jest ukazana na liście rzeczy do zrobienia, ale podpis wskazuje...
Przykładowo Rekrut -> Ochotnik Łucznik -> Wyborny Łucznik Żołnierz -> Elitarny Żołnierz Jak i za ile? Płatne surowcami w koszarach. Na tyle...
W menu gwiazdy wybieram "Półmisek ryb". Teraz przy kursorze mam inną ikonę. Ewentualnie rozdaję kilka półmisków. Teraz chciałbym jakoś "wyjść" z...
Gdy wykonałem to zadanie, wyświetlił mi się komunikat o magazynie prowiantu. Załączam screen.
Wysłałem na poszukiwanie geologa. Jeśli najadę na niego myszą, to wyświetla się okno, w nim informacja, co robi i jaki jest pozostały czas. Ten czas...
W "Magazynie prowiantu" klikam "Premie", klikam "Półmisek ryb". W tym momencie mogę wybrać ilość, nacisnąć OK lub Anuluj. Ja jednak klikam w zakładkę...
Witam, Tak się zastanawiałem nad jedną sprawą. Jest ograniczenie dotyczące odkrytych złóż, np. można mieć max 5 odkrytych złóż kamienia, albo 1...
Witam. Chciałbym zwrócić uwagę na jedno zdanie w grze. Wg mnie jest trochę błędnie napisane. Oto one : "Geolog miał znaleźć Ruda miedzi, ale...
Witam, Myślę, że powinien powstać nowy dział w okienku chata, dotyczący handlu. Podzieliłam się tym pomysłem na globalu wczoraj i spotkał się z...
a wiec tak proponuje nowy budynek dla Gildi gdzie by sie magazynowało wspólne zasoby dla wspólnoty budynek specjalny dla postawienia u gracza na...
Witam. Jak w temacie. Czy nie powinien być czas do końca trwania buffu.
1. Przy pasku expa jest tekst "PD brakujących do następnego lvl" i obok są PD... posiadane. Przykład: Jeśli mam pół paska i jest napisane, że do...
witam. moja sugestia jest taka, aby mozna bylo za pomoca np.strzalek w menu budynku przeskakiwac do kolejnego, tego samego rodzaju. dla przykladu:...
Słabo, że przy wybieraniu budynku podświetla się opcja "Umożliwia handel między graczami" a po wybudowaniu okazuje się, że jednak "Już wkrótce"....
Witam, chodzi tu bardziej o wizualny wglad w gre, a mianowicie możliwość obracania budynków, jako że w planach ma być także przesuwanie budynków,...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.