Witam Tak sobie przeglądam gwiazdkę i zauważyłem, że ikona doładowania złoża a ikona zasobu już wydobytego będącego surowcem magazynowym prawie...
Witam. Wnioskuję o likwidację kolejki budowania ponieważ budowanie tylko 3 rzeczy jest bez sensu! co to za limit 3 sztuki jesli stać mnie na budowę...
witam, drzewo umiejętności geologów powstawało zanim zaistniała możliwość wydobycia granitu, tytanu czy saletry, toteż obecne w nim umiejętności...
Czy Waszym zdaniem dobrym pomysłem byłoby wprowadzenie możliwości zamiany zasobów dostępnych w grze na kryształy do Excelsiora? Mam na myśli zasoby...
Każdy z graczy ma 1-2 Epickie składy drewna i większość ma już Epickie gospodarstwo. Chyba nadszedł czas na wprowadzenie nowych premii dla tych...
Mamy czasami tydzień specjalistów (a to geolodzy coś tam, a to odkrywcy coś tam). Najwyraźniej BB ma możliwości techniczne (Ołtarze w Zaginionym...
Witam nie wiem czy był już taki pomysł chodzi o skrócenie drogi na drop, wiadomo generał leci 15 minut na drop potem długa droga do ataku zwłaszcza...
Witam, Tak jak w tytule, przydałaby się możliwość kupienia MSW za fasole u kupca. Co sądzicie?
Olimpiada niby za 1/2 roku ale wbrew pozorom to wcale nie tak daleko. Proponuję, żeby w trakcie olimpiady zrobić zawody między serwerami. Tworzymy...
Siemka, widziałem już dwa pomysły na to żeby zwiększyć ilości budynków na wyspie.Ja mam trochę inny pomysł,a mianowicie zrobić dodatkowe 2-3 krainy...
Było, ale zarchiwizowane i bez ankiety, więc ponawiam. Magazyny powinny być przesuwalne tak jak inne budynki. (Ewentualnie w obrębie jednego...
Od pewnego czasu przeliczam myślę i kombinuje jak wbić kolejny lvl. Jak na razie nie było z tym problemu bo do 50 lvl można sobie poradzić, jednak...
Witam Chciałem zgłosić taki pomysł, który by w dużej mierze poprawił komunikację w gildiach. Chodzi głównie o taką informację dnia, którą lider...
Fajnie jak by była możliwość przydzielenia wszystkim swoim rycerzom, którzy mogą walczyć po 1 rekrucie. Czy to w postaci premii, którą można...
Myślę,że ciekawym dodatkiem byłaby opcja "wypożyczenia" wojska od znajomego np. z limitem 200 lub 100 . Czasami zdarza się, że podczas przygody...
Pewnie obiło się już Wam o uszy, że BB pracuje nad drzewkiem umiejętności generałów (właściwie to już je doszlifowuje). Jedną z umiejętności,...
Po drzewku umiejętności mam pomysł na jeszcze dwa małe usprawnienia: przycisk "pauza" oraz "stop -rozbij obóz" - oba umieszczone na generałach. 1....
Jestem za tym aby składanie obozu, rozkładanie obozu i prędkość przemieszczania się generałów na zwykłych przygodach została zwiększona do wartości...
Cześć w poprzednim moim poście: http://forum.thesettlersonline.pl/threads/43198-skrzynka-pocztowa zapowiadałem, że mam kilka pomysłów, zatem...
W gwoli wstępu... korzystałem tylko z MS Painta, więc proszę wybaczyć marny efekt okupiony godzinami pracy :) Oto moja wersja umiejętności dla...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.