Powtarzam tu moją propozycję, która była odpowiedzią w innym temacie. Raz, że bardziej pasuje do działu "sugestie", dwa - ciekaw jestem Waszych...
Witam. Mam taka sugestie aby przy sprawdzaniu PD nie pisało jak do tej pory " PD do następnego poziomu: xxxx " Bo to sugeruje ile jeszcze punktów...
Myślę, że dobrze by było mieć w Handlu podląd czy dany gracz jest on-line czy np. jego oferta nie wisi w powietrzu. Brakuje też menagera ofert, bo...
Mam takie wrażenie że ktoś nie pomyślał o surowcach potrzebnych do ulepszenia budynku, serio drwal w miejscu pracy na pewno chce chodzić po marmurach...
Witam! Gram w tą grę od 4 dni i sądzę, że mam pomysł jak ją nieco usprawnić. Otóż mam pomysł, by gdy najedzie się na pasek górny (ten z surowcami)...
Proponuje zwiekszyc przyrost naturalny osadników na chwile obecna jest chyba 1 na 15 min proponuje zmniejszyc do 5 min poniewaz gdy atakuje na wioske...
Witajcie. Jestem nowym graczem jezeli chodzi o settlersow online lecz ich fanem od lat, powiem tak mam pewien pomysł - ale chciałbym wiedziec co o...
Witam! Czytając pamiętnik developera i przeglądając cały ten dział nie natrafiłem na nic ( jeżeli jednak coś było to z góry bardzo przepraszam)...
Póki co nic nie dają ścieżki, ale może będą - powinny. Niemniej jednak uważam, że błędem jest to, że ścieżka nie pokrywa niektórych terenów...
Według mnie łucarz za dużo pobiera za zrobienie 1 łuku,powinien pobierać napewno mniej gdyż moja cała gospodarka cierpi na niedosyt drewna gdzyż w...
Zakładam, że to będzie nieco cięższe do wdrożenia, ale może się uda. Fajnie by było, gdyby podczas zatrzymywania produkcji w jakimś budynku...
Mała rzecz i raczej nie trudna w implementacji, a będzie bardziej intuicyjnie. Na górze ekranu jest belka z ważnymi produktami i ich liczbą...
WItam. Fajnie jak by dodano opcję podświetlania budynków tego samego typu tj. klikasz na tartak co powoduje podświetlenie sie wszytkich budynków...
Ze znajomymi z gildii (Sev4e i SirRyszard) wpadlismy na pomysl sabotazu przeciwnika np podpalenie lasu, zatrucie studni czy zawalenie kopalni,...
witam chodzi mi o pasek gdzie pokazane jest ile mamy narzedzi kasy itp a jakby kazdy mial wybor co chce by bylo wyswietlane? np ja teraz wcale nie...
1. Czas trwania produkcji miecza powinien być dłuższy x10 a do rekrutacji powinien być potrzebny 1 miecz a nie 10 (bez sensu). 2. Zboże na polach...
Dodanie opcji wystawiania na dłużej niż 10min (10min,30min,godzina) Dodanie opcji wystawiania powiedzmy 2 rodzajów materiału
przyznawanie + i - dla posta . przedewszystkim mialo by to znaczenie w tym dziale. nie kazdy chce pisac zgadzam sie , dobry pomysł, zły pomysł itp...
- ścięte drzewa nie zawsze znikają, co dobrze widać na pierwszym obrazku. została połać drzew iglastych których tak naprawdę nie ma. uruchomienie...
Posiadam prośbę, czy zostanie poprawiona cała akcja z bitwami ? Gdyż, dla mnie trochę dziwną sprawą jest fakt, że po zniszczeniu wszystkich jednostek...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.