Słaba jakość dźwięku przydało by się więcej odgłosów najerzdzając np łódkę wędkarza powinien być jakiś odgłos a tu cisza Jak macie jakieś pomysły nad...
Wg mnie ulepszanie budynków za monety to poroniony pomysł. Jeśli chciałbym ulepszyć np marmur do 4 poziomu, to kosztowałoby mnie to sporą sumę....
Dodalbym możliwość zmiany pozycji w kolejce produkcji w koszarach i magazynie prowiant.
Witam! Już jakiś czas bawię się SO i powoli zaczyna mi doskwierać brak informacji na temat mojego królestwa. Mianowicie przydałaby się zakładka,...
Witam zastanawiałem się nad edytowaniem paska zasobów można by było np dodawać interesujące nas produkty , nie zaglądalibyśmy non stop do domu...
Wydaje mi się, że przydała by się specjalna zakładka, lub coś w ten deseń, pokazująca ile konkretnych budynków ma się wybudowanych. Dla mnie na pewno...
Witam chcialbym zaproponowac rozwiazanie w sprawie budowli ktore buduje sie na zlozach np: wegiel , zelazo , miedz , zloto. Po skonczeniu sie zloza...
BUG z ilością PD do następnego poziomu: PD BUG (http://imageshack.us/photo/my-images/839/pdbug.jpg/) BUG z odświeżaniem poziomu przyjaciół:...
opcja np. ukrytego w combo notatnika bardzo by ułatwiła życie i planowanie, np, rozwoju urbanistyki :D
Proponuje dodać dodatkowa zakładkę OFERT lub HANDEL 2 do czatu całkowita porażka jest niemozliwosc uczestniczenia w rozmowie na globalu 1 i...
Skoro można tu sobie pomarzyć to przydały by się jakieś umiejętności dla naszego awatara, dobrane do różnych trybów gry - militarnej lub ekonomicznej...
Witam Proponuję zorganizować czat lepiej - by dało się sprawnie poruszać po nim przy dużej ilości graczy w przyszłości Możliwe rozwiązanie...
Oto moja propozycja, czytałem o rozbudowie menu handlu w późniejszym terminie,dlatego chciałbym zaproponować co nieco znacznie wczesniej, o ile to...
Witam, mam propozycję dotyczącą licznika doświadczenia. W chwili obecnej pokazuje on stan faktyczny punktów:(, a nie punkty do następnego lvl-u....
Witam. Chciałbym zaproponować odzyskiwanie, mieczy łuków,itp po wygranej walce(czyli, wygrasz i możesz odzyskiwać) proponował bym takie...
Mam pomysł na dwa nowe budynki, które wpływały by na zachowanie osadników i działały na zasadzie podobnej do np. miecznika (dwa produkty na wejściu,...
Proponowałbym, zrobić w magazynie prowiantu, konkretnie w premiach nowe opcje. 1 to buty, gdy ją wytworzysz, osadnicy przez x godzin podróżują o x...
Proponował bym jakąś muzykę wprowadzić do tej gry bo ciągle świszczące ptaszki zamulają :) np dzwiek muzyki z trailera jest fajny i dalibyście jakiś...
W przypadku kopalni miedzi bądz kopalni żelaza po wydobyciu zasobów nie ma możliwości odzyskania jakich kolwiek surowców z których została ona...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.