Na stronie logowania jest literówka. Zaraz mnie wszyscy zjadą za czepianie się "pierdół" ale moim zdaniem lepiej to poprawić :)
Myślę, że dobrym pomysłem było by podawanie czasu budowy budynku obok surowców potrzebnych do jego budowy, w tej chwili czas pokazuje się dopiero po...
W tym okienku powinny znaleźć się pełniejsze wiadomości. Jest: "[20:30] System: Oferta handlowa została wysłana.". Mogło by być: "[20:30] System:...
Chciałbym zaproponować umieszczenie gdzieś w menu budynków produkujących cokolwiek jakiegoś "checkboxa", przełącznika, który umożliwiałby...
Na czacie po najechaniu na nick-a innego gracza jest możliwość wysłania mu prywatnej informacji. Niestety nie wiemy do jak doświadczonego gracza...
Konieczna jest opcja urlopowania. Konieczność codziennego logowania wielu graczy będzie zniechęcała do gry, zwłaszcza jak zacznie się okres wyjazdów...
Czy można włączyć automatyczne odświeżanie ilości towarów w statystykach domu władyki? Gdy są otwarte i robotnik włoży coś do magazynu nie pojawia...
Administrator wyłączył "Kto jest online" Jakiś specjalny powód dlaczego to zostało wyłączone? Według mnie jest to przydatna funkcja, gdyż mogę...
Proszę o wprowadzenie do gry takiego prostego mechanizmu umożliwiającego cofnięcie ostatnio wykonanej czynności. Bardzo by się to przydało i to już...
stworzenie aplikacji do ściągnięcia na kompa. gdzie po zainstalowaniu gry na kompie zmniejszył by się problem z logowaniem na serwer
Byłoby naprawdę miło wiedzieć kiedy skończy się efekt danej premii na budynku - w postaci paska postępu albo odliczania. Tak samo jeśli w przyszłości...
Jako, że już obecnie każdy z graczy posiada swojego JID'a (jabber ID), myślę, że warto było by pomyśleć o umożliwieniu graczom logowania się do...
Proponowałbym aby zwiększyć (lub zmniejszyć) szerokość domu władyki, bo ni jak nie pasuje on do standardowych domów czteropolowych i obrzydza...
Brakuje tutaj budynku w którym moglibyśmy opracowywać pasywne badania zwiększające statystyki różnych rzeczy. np Ciężki pług (zwiększa zasoby...
Fajnie jak by zrobić statystykę ile czego się produkuje na godzinę.
Ja chcę budować mosty :)
1/ Może by tak zrobić animacje drzew?? żeby się chociaż troszkę ruszały?? będzie fajnie wyglądać... 2/ Dodać opcje ładowania całej grafiki z dysku...
Po pierwsze opcja sortowania w handlu. Druga sprawa sposób budowania dróg jest kijowy :P bo jeśli chce okrążyć domek to muszę zrobić 3 kombinacje ^^.
Ja mam pomysł na funkcję której zdecydowanie brakuje. Chodzi o automatycznego makrela, który kupował i sprzedawał by za nas towary. Przydzielało by...
Mam taką propozycję. Nie koniecznie moze być ona przychylna ;) Co myślicie o tym żeby do gry wprowadzić ścieżkę dziwękową np z settlers 7. Moim...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.