Proponował bym zrobić ranking graczy i możliwość podbijania osad
Dzisiaj wpadłem na pomysł jak by to pomoc gracza w dodawaniu premi do budynków. Dość meczące jest klikanie na każdy budynek z kolei szczególnie ze...
witam moderatorów mam taką małą sugestie ... zgadzam się jest fajnie handlować ale z rozsądkiem ,dlatego proponuję żeby była jakaś możliwość...
Czym by była przeklęta wyspa ? Przeklęta wyspa byłaby dodatkiem w grze, która urozmaiciła by rozgrywkę również z innymi graczami. Można było by...
Cóż, większość pomysłów jest po to by ułatwić pewne aspekty gry, więc i ten taki będzie. Wezeł Transportowy (Nazwa robocza :P) Budynek o...
Sól dzisiaj jest powrzechną przyprawą, natomiast kiedyś była bardzo ważnym środkiem do konserwacji żywności. Proponowałbym dodać do gry kopalnie...
Po pierwsze chciałem się z wami serdecznie przywitać i jednocześnie przeprosić, jeśli któryś z tych pomysłów jest powielony z wcześniejszymi...
Kilka moich uwag nt. magazynu prowiantu: po pierwsze skąd taka nazwa? Jedzenie jest przechowywane w normalnych magazynach, tu można wymieniać...
Te niebieskie slupki po zdobyciu terenu sa nie potrzebne. Granica powinna sie przesunac na koniec panstwa. a w panstwie to tylko psuje grafike
Proponuję zmienić póki co dwie nazwy: - "Pokaż okno wiadomości" na "Wiadomości" - inaczej idąc tym tokiem myślenia powinno być wtedy także Pokaż...
Brakuje budowy w miejscu scietych drzew,mialem dosc dluga przerwe ,gralem w czesci I-III i tam byla taka mozliwosc.Mysle ze to powinno wrocic bo...
Witam Czy nie lepszym rozwiązaniem było by jak we wcześniejszych kronikach żeby drzewa były eksploatowane do końca a leśniczy w nowych miejscach...
Mapa , jakie gdzie budynki i złoża mamy Lista budynków w której pisze ile i na jakim poziomie mamy poszczególne budynki, i jaka jest ich...
Uważam, iż kopalnie powinny być traktowane tak samo jak studnie i pola czyli nie zużywając pozwolenia na budowe.
Witam wszystkich. Gram już prawie 2 tygodnie, wbiłem 22 lev. Na tym poziomie pozwoliłem sobie na zupełnie usunięcie tartaków iglastych oraz...
Jeżeli geolog znajdzie jakieś złoże w lewym górnym rogu ekranu pojawia się chmurka z informacją Twój geolog znalazł złoże czy coś takiego. Dzisiaj...
Wydaje mi się, że jednakowe obiekty w menu gwiazdy powinny być sumowane do siebie i wyświetlane jako jedna pozycja, a nie kilka, jak ma to miejsce...
Witam! Mój pomysł wziął się z tego, że po raz kolejny wysyłając geologa po marmur znalazł on złoża w sektorze 5, podczas gdy skończyły się one w...
1.Było by miło gdyby surowce pokazywały się jak najbliżej budynków odpowiedzialnych za ich wydobywanie, bo czasami pokazują się bardzo daleko, a czas...
Może zamiast pozwoleń na budowę uzależnionych od podbitych ziem, można zamiast (lub oprucz) zrobić budynek pracownia architektoniczna a jego...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.