Przydało by sie wiecej moderatorów + regulamin czatu w widocznym miejscu, wiele osób nie kontynuuje gry przerażony czatem globalnym :)
tak jak w temacie: przydała by sie opcja przestawienia juz wybudowanego budynku w inne miejsce. kto na tak niech pisze tak :) miejmy nadzieje ze...
witam, czy mozliwe byloby aby powtorne klikniecie w ikone w dolnym menu powodowalo zamkniecie wywolanego okna ? mysle, ze byloby to pomocne - np...
Witam, Cofnąłem się parę stron i podobnego tematu nie znalazłem więc postanowiłem założyć swój. Każdy zapewne narzeka na tempo zwiększania się...
Cześć, temat ten założyłem, głównie pod kątem lekkiej zmiany wizualnej, a mianowicie, chodzi o to, by tekstura drogi, była zawsze górną teksturą....
Witam, nie wiem czy mój pomysł był juz gdzieś rozpatrywany, przeglądałem forum i nic takiego nie znalazłem... a więc... Studnie i pola uprawne...
Moja propozycja dotyczy tego by budynki były stawiane w czasie rzeczywistym, czyli jak jest min. 70% surowców to zostanie rozpoczęta budowa. W...
Hej, mam taki pomysł aby wprowadzić ranking graczy na podstawie różnych czynników takich jak np: produkcja na godzinę surowców czy wielkość armii....
Ja chciałbym mieć w tej grze zmianę awatara a dlaczego: mianowicie przez przypadek wybrałem nie tego awatara którego chciałem i chciałbym go sobie...
Aktualnie oferty są sortowane od tych najstarszych do najnowszych bądź odwrotnie, jakoś na to uwagi nie zwróciłem. Proponowałbym aby można było...
Witam serdecznie, miałbym jeden pomysł który uważam za sensowny, oraz drugi który mógłby być przydatny ale z powodów ingerencji użytkowników w grę...
Jeśli gdzieś było to przepraszam, po szybkim przeglądnięciu sugestii i 'pamiętnika' nie znalazłem. Wydaje mi się że niezłym pomysłem było by...
Witam, przeczytałam pamiętnik dewelopera i wiem że ma zostać zmienione menu budynków. Fajnie by było gdyby po wejściu w to menu była wyświetlana...
Możliwe, że był już taki temat lub podobny. Wymyśliłem, żeby każda postać (portret) dawała jakąś premie. Np. mnich +10% do produkcji piwa lub wielki...
Tak jak pewno wielu graczy robiących "pul miski ryp" denerwuje klikanie na rybki , przesuwanie na liczbę 25 , klikanie OK i tak w kółko z 20 razy....
Mozliwosc poruszania sie nim po mapie, rozwijanie wybranych umiejetnosci. Cos coby troche urozmaicilo walke, poza uzbieraniem jak najwiekszej ilosci...
W Settlers II była znakomita opcja. Chodzi o statystyki. Były łamane wydobycia surowców, ilości budynków, wojsk, suma budynków danego rodzaju (nie...
Chciałbym kupić ozdobny budynek np."mroczny zamek"tylko,że tam pisze,że jest to wybór losowy. Chciałbym sam sobie móc wybrać,który budynek chce...
Mam pomysł by można było wysyłać raz na dzień darmowy prezent. Co myślicie:confused: .
Mój pomysł to: Budynek technologiczny np. dostępny od 20lvl Inspiruje się tu settlersami 7 i anno 2070. Jego zadaniem było by, jak sama nazwa...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.