Chyba każdy gracz uważa, że całkowicie nie potrzebnie są wprowadzone pozwolenia na budowę. Myślę, że odpowiednio dużo pieniędzy idzie do supportu,...
Propozycja rozgrywek między sojuszami Jak wiemy każdy użytkownik zarejestrowany może posiadać mając 1 generała 200szt jednostek. Moja propozycja...
Zawsze coś w nim jest i zawsze ciężko coś znaleźć tak wiec moja sugestia jest odnośnie łączenia przedmiotów np: zamiast mieć 3x po 100 danego surowca...
Przyzwyczaiłem się do tego, że w settlersach (już od jedynki) są drogi, które przyspieszają tranzyt. Tutaj niestety ich nie widać (bo ich nie ma). ...
Przydała by się opcja dzięki której budynek na 3 lvl można przełączyć na produkcje z 2 i 1 lvl jeśli akurat takiej nie potrzebujemy.
Witam mam pomysł aby można było otworzyć nowe "karty / zakładki" chatu aby na jednej było Global-1 a w drugiej np Global-7 PROSZĘ OCENIAĆ TEN...
Nie można grać z Bratem lub Siostrą. Szkoda.:( A morze jednak dało bu się coś z tym zrobić.:confused: PONIEWAŻ JEDEN RUTER CZY ADRES IP nie powinien...
Witam szanowne społeczeństwo naszego forum Chciałbym wam i administracji zaproponować pewien event. Zauważyłem bowiem ostatnio iż gra wymaga dość...
Witam. Według mnie brakuje czegoś takiego, co by wypełniało puste placyki pomiędzy drogami. Wszyscy wiedzą chyba dokładnie o co chodzi... Każdy...
Chodzi mi o to, że jak atakujemy bandytów, a już niedługo inne królestwa to widzimy tylko nędznie zbliżającego się jednego konika w stronę...
Mam propozycję (nie wiem czy ktoś wcześniej rozważał, jeśli tak to przepraszam) żeby po najechaniu myszką w domu władyki/magazynie na np....
Cóż jedynymi ludzmi jakich widzimy na mapie są nasi robotnicy drwale, smolarze, kamieniarze itd ale gdzie się podziali pozostali osadnicy i KOBIETY?...
Przeglądałem forum, nie znalazłem tematu poruszającego ten problem. Otóż gdy bedzie juz system pvp i gracze beda mogli atakowac swoich wrogow....
Nie wiem czy tylko ja go nie mam, jednak uwazam, że przydałby się suwak ułatwiający przesuwanie tresci chatu. Na razie do wcześniejszych wypowiedzi...
Mozliwosc przebudowywania budynkow ktore juz stoja, zeby kliknac ta lapka i przeniesc dany budynek w inne miejsce bez potrzeby wczesniejszego...
w handlu jest kilka problemów 1. oczekiwanie na odpowiedź kontrahenta- powinna być albo auto akceptacja (do jakiegoś poziomu) albo możliwość...
Taka funkcja bardzo by się przydała bo często drzewa przeszkadzają w stawianiu budynków.
Podswietlanie tych samych budynkow albo zestawienie statystyk ile czego produkuje sie nam na godzine albo na minuty.
Doleciałem do trzeciej strony pomysłów userów i nie znalazłem takiego. Co powiecie na to żeby budynki można było przenosić? Mam już na tyle...
Witam, dlaczego Geolog ma limit odkryć złóż? niby dlaczego nie można mieć wielu złóż?? Obecnie mam z tym problem, posiadam 4złoża kamienia, zaczynam...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.