Patrząc na absurdalne w sumie ilości XP wymagane do przejścia pomiędzy poziomami 70+ naszła mnie taka myśl: A gdyby tak za każde 7 dni logowania...
Witam, jak już zapowiadałem w poprzednich moich postach, chciałbym zapytać Was kolejny raz o zdanie. Jak sądzę, nie mała część z nas grających...
Proponuję zmianę przygody "Skarb Wiedzy" na mniejsze straty. Ali Baba i Skarb Wiedzy Witam Bo są takie straty że nikt tego nie robi, albo tylko...
Jako że w starszych przygodach mamy elementy kolekcjonerskie (r. adamantu i kociołki) to w przygodach z serii "1001 Nocy" ich niema dodanych a...
jak po samym tytule trzeba ratować grę. bo u nas na złotej górze umiera gra, ale nie wiem jak indziej. mam 2 pomysły na uratowanie TSO pierwszy...
witam. przydałaby mi się taka opcja w menu gwiazdy, która pozwoliłaby na sprawdzenie co poszczególni specjaliści robią w danej chwili, obecnie...
Witam był by najwyższy czas zaktualizować parę przygód mam namyśli Proch lub Dzieci Swanny :) O tuż wywalił bym jedną statuetkę i umieścił bym tam...
No to tak: Kolonię zdobyłem, obronę stawiam, a trafiła mi się akurat taka, w której da się postawić z sensem więcej budynków obronnych (bo w...
Nowy Generał Szalona ANIA -1 Stopień ...
Witam, nie podoba mi się, że czasem wchodzę na wyspę i widzę wszystkie złoża granitu wyczerpane, premie na kamieniarzach świecą, a czas odkrycia...
Myślę, że ciekawą opcją była by możliwość zmiany wygladu wyspy i archipelagu, w taki sposób, aby były sektory "zimowe" oraz "pustynne". Najlepiej...
Pewnie już to było ,ale napisze.Jestem za zmiana koloru czcionki dla liderów np czerwony i vice-liderów np niebieski (kolory jakie maja być to...
Witam, w grze mamy już kilka rodzajów wojsk, generałów oraz przygód, a tylko jedną przygodę można robić. Proponował bym umożliwienie robienia...
Witam chciałbym by była możliwość produkowania potrzebnych rzeczy na przygodzie zrobić znaczek magazyn prowiantu czyli taki herf do prawdziwego...
jako ze w tym roku beda mistrzostwa pilki noznej euro u21 w polsce http://u21poland.com/ to moze by milo by bylo jakby bb zrobilo chociaz minievent...
Proponuję dodac jako slot / sloty (?) w dropie z przygód kryształy, przykładowa propozycja: - zwykle przygody: 1 kryształ (5-10%) -...
To taka sugestia, co by można było zaznaczyć kilku geologów i wysłać na przykład na marmur. Wysyłanie pojedynczo jest mega upierdliwe i raczej psuje...
Każdy, kto buduje na mapie kilkanaście kopalń żelaza czy złota, ma wiele warsztatów kamieniarza (zwłaszcza tego od granitu) lub po prostu fascynuje...
Tak jak w temacie, chciałbym aby wprowadzono możliwość handlu (kantor i bezpośredni) podczas przebywania na przygodzie.
Buduję co chwila kopalnie, różne, z różnych kategorii. Wcześniej budowałem studnie, pola...Co chwila zmieniam zakładki budowli. Może warto zrobić...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.