Cześć ;) Na wstępie pragnę podziękować każdemu kto wyrazi swoją opinie. Problem , a właściwie pomysł dotyczy usprawnienia handlu. Otóż z tego...
Jeśli wytwarzamy coś w Magazynie prowiantu i najedziemy myszą na dany produkt, który jest w trakcie wytwarzania wyświetla nam się informacja odnośnie...
Wg tego obrazka (https://picasaweb.google.com/lh/photo/hiye1oQ8qfGH6D8CAe98Ag?feat=directlink) widać że na naszej wyspie znajduje się tylko 6 złóż...
Witam, Czy była by możliwość włączenia informacji o terenach dopuszczonych do budowania podczas szukania miejsca? Mam na myśli to zielone coś,...
Nie wiem czy taki wątek się pojawił, szukałem, ale nie napotkałem więc piszę. A mianowicie w Magazynie Prowiantu kolejność zakładek Premie/Zasoby...
Witam! Pytanie jak w temacie. Podaję przykład: Potrzebuję szybciej odlewać rudę. Rozbuduję odlewnie i podwoję wydajność. Lecz koszt tej operacji...
Witam :) tak sobie siedzialem w nocy i wpadlem na pomysl ;) do konca nie mam pewnosci czy byl juz podobny ale przeszukalem kilka tematow i nie...
Witam, Muszę przyznać że gram już od paru dni i bardzo mi się spodobało (w settlersów gram od czasów settlers 2), rozgrywka jak na razie wygląda...
Dlaczego nie możecie wprowadzić bloku informacyjnego, który co jakiś czas przewijałby się w czacie, a byłyby tam informacje, które eliminowałyby...
Może to i bez znaczenia, ale dało by się zmienić nazwę serwera? Nowa ziemia, Nowy świat... Ciągle mi się to myli:(
To co zauważyłam to są wyspy, na które w żaden sposób nie da się dostać, a znajduje się na nich sporo drewna w tym liściastego, które starsznie...
Przydałoby się coś w rodzaju przeglądarki budynków, z poziomu której mogę włączać/wyłączać procesy tworzenia surowców itd. Na zasadzie listy...
Otóż proponuje trochę urozmaicić rozgrywkę oraz ustawienia nowych światów: -świat bez diamentów , charakteryzowałby się tym że nie można byłoby...
Tak jak w temacie. Jeżeli dobrze pamiętam w normalnych settlersach można było podejrzeć ile jakich budynków mamy wybudowanych, tutaj też by to się...
Witam, Chciałem się opowiedzieć za skróceniem czasu na podjęcie decyzji osób handlujących. Wg mnie jest to niedopuszczalne, aby w czasie handlu,...
przewertowałem kilka stron forum i nie zauważyłem nic na ten temat. Głownie chodzi o takie budynki jak drwali, gdzie dobrze byłoby wiedziec z ilu...
Witam, Jednym z moich pomysłów, które mi przyszły do głowy to że jest jedna kultura w grze. Myślę że w późniejszym czasie mógłby się pojawić inne...
Czy można anulować ulepszenie budynku?
Już w innym temacie pisałem o propozycji zwiększenia wpływu łuczników na walkę z tylko jednym typem przeciwnika (łotrzykami), tak by logicznie rzecz...
mam pomysł szczałki (zielona, czerwona i szara) w domu władyki przy surowcach (zielona szczałka) przybywa surowca (nadmiar), (czerwona...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.