Nie wiem czy już to było poruszane, ale moim zdaniem powinien być widoczny czas ile go zostało do końca premii na premiowanym budynku. Wówczas można...
Mam taki pomysł, że w magazynach i domkach przy ulepszaniu mogłoby być napisane o ile zwiększy nam pojemność takie ulepszenie. Pozdrawiam
Dwa problemy pragnę poruszyć. Pierwszym jest sama organizacja handlu, która jest obecnie niepraktyczna i nieczytelna dla wielu osób. Drugim - sprawa...
Witam, użyszkodniki. Mam pewien ciekawy pomysł. Settlers Online Wiki Polska. Będzie to encyklopedia o grze. Znajdą się w niej przydatne...
Uważam że wielkim ułatwieniem handlu byłoby po prostu zastąpienie wymiany surowcowej walutą. Ułatwiło by to wszystko i pozwolio na usystematyzowanie...
Witam chciałbym przedstawić pomysł na nową opcje Wiec moim zdaniem powinna być opcja gdzie można sobie sprawdzić ile aktualnie...
Witam. Jak to jest z domami i rezydencjami? DOM- dostępny od chyba 3 lvl za 40 desek iglastych i 60 kamienia daje +10 osadników do limitu. ...
Chciałbym poruszyć pewien jak dla mnie poważny błąd w grze. Otóż mam np armię 150 rekrutów i 50 łuczników. Wybieram się na 20 łotrzyków i 20 miotaczy...
Witam. Wpadłem na pomysł, by zasoby z magazynu przerabiać na bonusy dodawane do menu Gwiazdki. czyli jeżeli byśmy mieli magazyn pełny jakiegoś...
Witam chciałby przedstawić swój pomysł co zakładki Handlu, a mianowicie mój pomysł polega na tym aby w zakładce Handlowej czatu umieścić również czat...
Witam wszystkich, szybki wstęp i przechodzę do głównego wątku. Tak więc pierwej napiszę, że jeśli coś źle umieściłem, lub źle coś napisałem, bądź...
proponuję by zajęcie nowych włości dodawało1 pozwolenie na budowę nie zmieni to drastycznie sytuacji ekonomicznej gry a pomoże graczom którzy nie...
Witam Taka początkowa sugestia, poza innymi już zgłoszonymi albo opisanymi (nie znalazłem nigdzie tego o co mi chodzi, może za mało stron...
Witam, może była by możliwość zrobienia czegoś takiego jak spadek i wzrost towarów produkcyjnych jak dobrze pamiętam w Settlers-ach było taka opcja...
Dlaczego ulepszanie budynków zabiera, pozwolenia na budowę? przecież nie buduję nowego budynku tylko go ulepsza,? ! :confused:
Proponuje utworzenie nowej zakladki na czat globalny-7 wymiany towarów. Obecnie aby na niego wejsc trzeba wpisac komende /joinchat global-7 a nie...
Witam Nie wiem czy już ten temat był poruszany, ale moim zdaniem gdy już wyczerpią sie złoża np miedzi, budynek ulega zniszczeniu, na dłuższą metę...
Możliwość przesuwania budynków
Przy stawianiu garnizonu teren, na którym można go umieścić podświetla się na zielono, można by ten sam efekt zastosować przy stawianiu budynków - od...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.