Zacząłem grę w TSO, wcześniej grałem w inne gry F2P, głównie od EA i w np. Lord of Ultima (widziałem taką możliwość również na grach na nk.pl) nie...
Myślę, że większość zgadza się, iż wojny w setllers nie są jakoś specjalnie dopracowane chciałbym zaproponować pewne urozmaicenie. Mianowicie...
Witam, od razu chciałbym zaznaczyć że nie czytałem pomysłów innych graczy więc jeżeli się powtarzam to z góry przepraszam za stracony czas.. Zacznę...
Chciałbym zasugerować, aby dodać w oknie wyświetlania znajomych pod menu dolnym, opcję która umożliwia wyświetlanie tylko graczy online.
Witam, zauważyłem iż bardzo często na światach obecni są MoD'owie co bardzo cieszy ze względów porządku, jednak nie o to tutaj chodzi. Otóż na...
Witam jestem pasjonatem Settlers i grałem w pierwszą wersję której z pewnością większość nie pamięta, ale nie o tym chciałem pisać..... Zauważyłem...
Witam. Mam pomysł na bardziej czytelne szkolenie jednostek. Obecnie kiedy nie mamy wystarczających surowców chociażby do produkcji Rekruta w...
Patrzałem sobie na mój magazyn, i zauważyłem spis jednostek. Kiedy zobaczyłem nazwę "łucznik wyborny", od razu przyszło mi do głowy aby o tym tu...
Witam .Pomocna byłaby informacja gdy klikając na konkretny budynek wiedzielibyśmy ile takich budynków posiadamy. Klikając np drwala wiemy że mamy ich...
Jak się powtarza to proszę o usunięcie tego tematu :) Według mnie dobrym pomysłem byłoby stworzenie clienta może być zapisanego w języku java. Po...
Witam! Błędy: 1. Często występująca błędna ilość pozwoleń na budowę. Wygląda to tak, że wpierw ma się -1 pozwoleń, a potem 0 pozwoleń, kiedy...
Czy nie uważacie że fajnie byłoby gdyby w grze dodano opcję nocy. Przykładowo od 21:00 do 6:00 byłaby noc, fajnie wyglądałoby gdyby przy każdym...
Witam Dla mnie wielki problemem jest brak statystyk. np. ile mam zakładów jakiego typu i ile razem one wszystkie dają mi dajmy na to na godzinę...
Przydałby się obok panelu postępu budowy, który pozwalałby ukończyć wszystkie budowy naraz za diamenty. Po najechaniu w dymku ukazywałby łączny...
Witam! Otóż wpadłem na pomysł aby całkowicie przerobić system handlu. Ten aktualny jest troszkę do bani. Po 1 jeśli (tak jak ja np.) ktoś ma...
Z tego co widzę to powstało już wiele sugestii na temat poprawy rozgrywki i bardzo prawdopodobne że ktoś już rzucił ten sam pomysł, który mam zamiar...
Przenoszenie budynków z miejsca na miejsce powinno być możliwe a ławica , woda w studni i pola pszenicy powinny się odnawiać codziennie.
Jak wiocha się rozrasta to, aż prosi się o otwarcie Excela i policzenie ile się tak naprawdę czego produkuje i ile surowców będzie potrzebnych do...
Witam chciałbym abyście zmienili szybkość pisania nie co 5 s ale co 25s ponieważ nie można nic przeczytać i by się tyle nie wygłupiali np z tymi...
Myślę że osadnicy powinni opuszczać stanowisko pracy po zatrzymaniu produkcji. A nie tak jak aktualnie bezczynnie siedzą w nich - po co to mają robić...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.