Oj naprawde taka możliwośc by się przydała :] Pewnie wielu graczy chciałoby, aby mozna było karczować lasy. Kto za?
Pomysł dotyczy Magazynu Prowiantu. Proponuję wprowadzić możliwość zmiany kolejkowania zadań do wykonania. (Podobnie jak to jest w przypadku...
Witam, Kolejna propozycja Aby uatrakcyjnić rywalizację pomiędzy gildiamii, należałoby wprowadzić wyspy- do zdobycia przez gildie (uczestnicy...
Witam, moja propozycja jest wprowadzenie do gry opcji, ktora bedzie pokazywala jakich surowcow potrzebuja nasi koledzy. Polegaloby to na tym ze po...
Witam, Chcialbym by twórcy gry dali opcję powtórzenia ostatniej oferty żeby nie trzeba było jej wystawiać ponownie. Przycisk powtórz i była by ta...
witam jakis czas temu wyczerpalem pozwolenia na budowe, a teraz musze podbijac nowe włości żeby uzyskać te jedyne 10 pozwoleń. z początku było łatwo,...
Jako że nie doszukałem się grze możliwości wysyłania wiadomości do wszystkich znajomych naraz, czy można by wprowadzić taką możliwość. Mianowicie : ...
Uważam, że tylko nadmiar produktów powinien trafiać do magazynów. Rozwiązanie w grze Settlersi było bardzo dobre, mam nadzieję, że twórcy Settlers...
mam taki pomysł żeby pisało ile surowca na jaki czas przypada np. klikam na warsztat kamieniarza i pisze 1kamień na 4minuty.
Nigdy sie tym nie interesowalem, bo gralem od listopada na wersji angielskiej i nigdy nie trafil mi sie oszust przy wymianie, ale zawsze musi byc ten...
Witam W tym momencie przynależność do gildii nie daje praktycznie żadnych korzyści. Jedyna opcja którą daje gildia jest czat gildii. Jest on...
Mam taki pomysł mianowicie możliwość wysyłania darmowych prezentów swoim znajomym w grze np 10 prezentów dziennie za więcej trzeba płacić klejnotami...
Witam Chcialbym zauwazyc pewna rzecz. MODzi, nie powinni miec gwiazdkowanych zdan innych uzytkownikow. Stwarza to rozne problemy. Np. nie wiedzac ze...
Witam, te kilka usprawnień to "must have" dla tej gry : -- edit 1 - Filtrowanie listy ofert po żadanym/oferowanym przedmiocie by Agata_ ....
Witam, odnośnie balansu budowy wojska większych zastrzeżeń nie ma, troszkę boli tylko fakt zużytych materiałów na trening (tylko mogę się domyślać co...
na liście budynków przydałaby sie informacja o tym ile posiada się budynków danego typu... Od wczoraj nie mogę sobie przypomnieć ile mam tartaków ;)
Witam zauważyłem że sporo osób pisze z caps lockiem na czacie i moderatorzy zwracają na to uwagę. I pomyślałem że można by wprowadzić coś takiego na...
Witam wszystkich. Wielu z was zapewne nie cieszy czytanie postów na Globalu w którym zawarte są wulgaryzmy, objawia się duże chamstwo, ...
Witam, proponuję dodać możliwość awansu generała, za każdą wygraną walkę. Awans polegałby na dodawaniu dodatkowych wartości bonusowych, do...
Dyskusja na ten temat juz jest prowadzona w dziale dyskusje Tu tego nie widzę dlatego pisze. Niedlugo ludzie zaczna dochodzic do kopalń złota i...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.