jak w temacie, może wprowadzić gradobicie, susze i trzęsienia ziemi?
Witam! Tak sobie rozważam i wydaje mi się, że przydałby się przycisk pokazujący siatkę terenu. To pozwoliłoby lepiej rozmieszczać i planować...
Wpadł mi dziś pomysł na PvP Do Gry Nie wiem jak Programiści zapatrują się na Walki miedzy graczami ale ja może opisze tu swój pomysł. Na Początek...
Lista z przeglądem posiadanych budynków, ilość surowców które produkują w danym czasie itp. Jest to dla mnie niezbędne bo nie cierpię siedzieć z...
W przypadku osoby bardzo prężnie rozwijającej swoją ekonomie oraz chcącą zająć caluśką wyspę, aby nie było tam ani jednego wolnego miejsca. Ma pewien...
Czy rozważane jest wprowadzenie tzw. "mobilnych lasów"? Chodzi o to, aby po wycięciu lasu można było postawić w tym miejscu jakiś budynek, a z...
Proponuję aby surowce z handlu które nie mieszczą się w magazynie trafiały do menu gwiazdy, ewentualnie w jakiś sposób informować gracza że wszystkie...
Witam, jeśli taki pomysł już był to przepraszam, ale opcja szukania przez frazę "forum" (masę wyników) albo przeszukiwania 22 podstron tego tematu...
Proponuję aby w magazynie prowiantu zawsze wszystkie rzeczy produkowały się po 1 sztuce, tzn. np. zlecamy produkcję 25 koszyków i co 30 minut w menu...
witam, czasami zdaża sie nam że podczas grania ktos podaje nam ciekawe informacje zwiazane z gra które warto by gdzies sobie zanotowac, w niektórych...
Ponieważ gra jest skonstruowana w taki a nie inny sposób czyli jak ja to nazywam klikankę przez przeglądarkę, a produkcja lub budowa trwają od kilku...
Przydała by się tablica ze statami gracza zn klikamy na kogoś w chacie i mamy kilka opcji (dodaj, szept, mail) dorobić statystyki w nich...
Wraz z rozwojem osady, materiały wytwarzane wcześniej zupełnie tracą na wartości, przestają być potrzebne budowle z tak wielkim trudem "upgradowane"....
Wiem, każualizacja postępuje, przyzwyczaiłem się itd, itp... Ale to cholernie przydatna rzecz, takie rerozmieszczanie budynków. Niech kosztuje...
Czy można by poprawić informacje o surowcach w magazynie ? Mianowicie chodzi mi o to : Mając surowca powyżej 1000sztuk, 1125sztuk w magazynie...
:) Przydał by się przycisk pełny ekran obok opcji / całkowity pełny ekran - czyli pełny ekran + zminimalizowanie czatu i listy znajomych Najlepiej...
można było by wprowadzić parę nowych budynkowy takich jak: 1. szkoły których uczyło by się ludzi zawodów. 2. rozwinąć farmy o chodowe zwierząt (...
Obecnie jak klikniemy na kolumnę "Oferty" bądź "Koszt", to lista wymian dotyczących jednego surowca sortuje się leksykograficznie zamiast po...
Jeżeli ten temat był już wcześniej poruszany na forum to przepraszam za spam . No , ale do rzeczy mam kilka pomysłów na nowych specjalistów ( wydaje...
Witam. Jako że jeden z modów zmotywował mnie do ponownego zerknięcia w zasady gry zauważyłem tam pewną niejasność i nieprawidłowość. ...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.