Jak wszyscy wiedzą na budynkach trzeba używać premii aby mieć lepsze rezultaty produkcji.Nie wszyscy mają czas siedzieć przy kompie i klikać ryby co...
W związku iż wielu graczy ciągle dają oferty na czacie globalnym, często nawet nie wiedzą, że istnieje coś takiego jak global-7 przeznaczony do...
Kolejnym jakims niedopatrzeniem jest to ze po wyczerpaniu zloza np. miedzi gdzie mam postawiona ulepszona kopalnie ona sie poprostu zawala, a gdy...
Proponuje wprowadzenie do menu budynków nowej opcji - jak w temacie - pogorszenie (jakoś tak źle to brzmi, stąd ewentualnie degradacja) budynków....
Witam Pomysłem jest wprowadzenie skrzynki wiadomości wysłany, aby móc kontrolować do kogo się wysyła wiadomości i oferty handlowe. Według mnie...
Prponuję dodać: 1. w miejsce młotka (narzędzia) wprowadzić podział na narzędzia: wędka, młotek, kowadło, obcęgi, łopata itd. 2. dodać strażnice...
witam ma taki pomysł żeby zmotywować graczy ;]. Za 7 dzień logowania dostaje sie 45 diamentów a wiec za 14 dzien powinno byc 90 diamentow za 21 dzien...
pomysów ciąg dalszy, moze sie przyjma:) : - kantor handlowy - dodałbym mozliwośc wystawiania wiekszej ilości towaru niz 400 szt. - generał -...
Według mnie bardzo przydatna by była informacja na temat ile danego surowca jest produkowana w ciągu godziny, np po najechaniu na ikonkę surowca w...
Cześć, jestem dopiero na 19 poziomie więc jestem początkującym ale widzę że jest rzecz która bardzo Mi by się przydała a więc - jeśli...
Minusem kantoru jest możliwość wstawienia tylko jednej oferty, nie było by możliwości: 1. Zwiększenia liczby ofert-mogło być to na zasadzie...
Witam w/g mnie sam tryb walki jest do bardzo źle rozwiązany, a chodzi o to że mimo iż zabije się wroga w pierwszej rundzie to i tak TRUPY zadają...
Witam, Ci co dużo handlują wiedzą jak uciążliwe jest ustawianie tych samych ofert w przypadku, kiedy nie wymieniamy surowców po 1 albo po 400....
Chodzi o informację podczas ulepszania magazynów oraz domów. W polskiej wersji jest poprostu, że zwiększa się pojemność magazynu/limit populacji....
Zróbcie żeby można było zminić avatar w grze i będzie hit.Pewnie 90% osób chce to zrobić.
Moderatorzy powinni pisać ZA CO jest ban oraz ile będzie trwał. Bo jednego dnia nie ma żadnego moderatora a drugiego wejdzie i zbanuje. Osoba się...
Podział na dzień i noc, tak ze o 22. sloneczko zachodzi i osadnicy uzywaja latarni i pochodni :) a o 8. pieje kurak i nastaje dzien :D takie...
Mam taką sugestię, coby po zalogowaniu się, gracz otrzymywał informację co działo się na jego koncie. Teraz dostajemy wiadomość o tym, że ktoś nas...
Zróbcie żeby można było bardziej przybliżyć setlersy i to co dłubią i będzie hit.
Czy rozważacie udostępnienie wersji mobilnej? Wydanie aplikacji na android/ios albo po prostu przez przeglądarkę internetową z tym że bez flasha?...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.