Proponował bym wprowadzić fale na wodzie, żeby wyglądało to bardziej realistycznie, bo jak do tej pory jest tylko prawie jednolity, nieruszający się...
Może stanie się CUD .... i w evencie na Wielkanoc wszystkie surowce w naszych kopalniach i nie tylko ... się odnowią i potroją ? Ten jeden jedyny...
Witam! Dziś usłyszałem jakieś pogłoski na temat rozwoju gry. Dokładniej, że miałyby być wprowadzone statki. Pierwszą myślą jaka mi przyszła do...
Taka mała propozycja. Chodzi o to by stworzyć settlersy na telefon, wiadomo nie każdy ma wypasione komórki i nie każdy może wejść z nich na grę, o...
Widzialem dzis ze nazwa piwo zostala zmieniona na jakis smieszny napitek, tlumaczeniem moderatorow bylo to ze to nie zgodne z PEGI. Ale gdy...
Proponuję przedłużenie czasu sesji na przynajmniej 1 dzień a może być i jeszcze dłużej (7?!). Tylko ja korzystam z komputera na którym loguje się do...
Witam, rozumiem, że zaraz po zakończeniu jednej oferty mogę szybko wystawić następną (co prawda za klejnoty...), jednak uważam, że możliwość...
Chciałbym zaproponować możliwość płatnośći sposobem sms za większe kwoty.czyli np. na 100zl.sam bym z tego korzystał ;) nawet do 300 zl mozećie...
Sądzę, że ciekawą opcją byłoby dodanie możliwości sprzedaży specjalisty. Oczywiście, co by za dobrze nie było, to sprzedaż byłaby za połowę jego...
Moze tak na wyspie jest dosc malo miejsca na budowe moze po wycieciu drzew mozna by cos budowac na ich miejscu lub po wycięciu drzew iglastych...
Czy ilość drzewa potrzebna do wytworzenia jednego łuku, nie jest przesadzona ? Kto to widział, żeby łuczarz potrzebował aż 8 sztuk drzewa na...
Wiem, że jest możliwość ich zupełnego wyłączenia oraz istnieje takie coś, jak regulacja głośności w Windows. Uważam jednak, że możliwość regulacji...
Wymiana bufami jest dla mnie w tej chwili najcięższym elementem gry / każdy rozwija się w swoim guście i nieraz znalezienie obiektu do bufnięcia...
Ktoś napisał o warunkach pogodowych deszcz, śnieg, a mi po prostu brakuje słońca... I przelatywania chmurek nad wyspą.. Zrobiłem na szybko mały...
fajnie by bylo aby powstal czat handel bez wpisywana idiotycznych komend.
Może by tak zafundować zmieniające się pory roku, równolegle z naszymi?
To jeszcze dorzucę dwie propozycje 1. Aby można było włączyć i wyłączyć opcję markowania miejsc gdzie można stawiać posiadłości (tak jak w...
Witam chciałbym zaproponować administratorom pomysł ulepszenia funkcjonalności magazynów. Mianowicie myślałem o jakimś wskaźniku, jakiego towaru nam...
Myślę że można dodać jakiś wkaźnik który informuje ile zotało do końca trwania bufu, bo już nie raz mi się zdrzyło że zapomniałem kiedy dany budynke...
Mam pomysł na nowy sposob pokazywania punktów doswiadczenia mianowicie po najechaniu myszką na pasek exp mogłoby sie pojawic info n/t aktualnego expa...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.