Witam :-) Mój pierwszy post, mam nadzieje ze nie będzie obciachem :-) Grałem kiedyś w pewną grę: Przeglądarkowe RPG. Nazwy nie podam, nie chce...
Proponuję stworzyć flotę, tak jak była ona w innych wersjach Settlers. Moja propozycja: Budynek stocznia, w której robimy okręty. Łódź rybacka -...
Proponuję zastąpić "Limit populacji: 200" na napis "Populacja: (50) 200" lub "Populacja: 50/200", gdzie "50" to suma Bezrobotnych i Pracujących...
Uważam, że bardzo ważnym elementem, który powinien zostać wprowadzony jest informacja o buffie, który jest aktualnie nałożony na dany budynek. Po...
Witam, moim zdaniem warto byłoby dodać notatke - wiadomość, która wyskakuje od razu po wejściu do gry, której zawartość samemu można ustawiać....
co myslicie o dodaniu przycisku dzieki ktoremu wyswietlaliby sie nam znajomi tylko online? takze fajnie by bylo gdyby byla opcja zobaczenia ile i...
Nie znalazłem tutaj tego, więc napiszę jako autor: w kantorze mogłaby widnieć lista przeprowadzonych transakcji handlowych. Czyli co i za ile...
Witam Można liczyć na jakiś ranking co tydzień wraz z konserwacja serwera który by był pokazywany na forum np. top 100 graczy danego serwera.
Witam, Za pkt które dostawałem co tydzień kupiłem sobie kwiatki z ozdób niebieskie i żółte.Jestem zawiedziony tym co zobaczyłem i żałuję tych...
Przydałaby się lista budynków jakie ma się aktualnie wybudowane np. chaty smolarza 4 , drwala 5 to by bardzo pomogło w nawigacji i usprawnienia...
Witam :) W TSO gram od stycznia b.r, od tego czasu gra w pewien sposób zespoliła się trwale, z moim codziennym i cotygodniowym życiem. Brzmi...
Czy nie uważacie że było by lepiej gdy by się najeżdżało np na drzewo u góry ekranu wyskakiwał by przyrost na godzinę ?? bo na chwilę obecną trzeba...
Witam gram w setlersa czy setlers około 8-12 dni i zastanawia mnie czy jest jakiś ranking graczy ? No ale chodzi mi o to czy można by było dodać...
Witam serdecznie wątek pisze do adminów thesettlersonline. Dzisiaj przetestowałem kilkanaście wulgaryzmów i każdy przeszedł negatywnie a mianowicie...
Moim zdaniem czas produkowanych zasobów jest zbyt długi, a przetwarzanie surowców jest trochę przesadzone gdyż 1 długi łuk potrzebuje 16 belek z...
szkoda ze niema jak w normalnej wersji wykazu przy budynkach w meni ile juz stoi sztuk danej budowli
Mam pomysl na dwie dodatkowe opcje w handlu. 1. Do tej pory jest tak, ze trzeba najpierw zaoferowac to co chce sie sprzedac i material , ktory...
Witam, Na wstępie chciałem przeprosić jeśli podobny temat był, ale chwilkę przeglądałem i nie widziałem. Mam nadzieję, że nie jestem jedyna...
:cool:Za dużo żużywa się broni na produkcję żołnierzy.
Mam pewien problem, ponieważ zginęła znaczna część surowców, jak można sprawdzić czy ktoś się logował na konto? i jak można zmienić hasło Radzę...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.