Na wstępie chciałem pogratulować zmian w cenach przygód za fragmenty map- genialne posunięcie. Banici z 30 na 200. Uuuuu!! Rozumiem samo...
Witam, Przed chwilką skorzystałam z zakupu za 10 monet 3 wyspy z jajkami. Po znalezieniu wszystkich jajek nie otrzymałam żadnej nagrody. Natomiast...
Witam, chciałąm się zapytać czy jest możliwość, abyśmy dostawali maila, o tym,że dane złoże, lub dana kopalnia się wyczerpały i po naciśnięciu...
Witam, Moja sugestia, Moze by stworzyć notatnik, który umożliwi zapisywanie sobie najważniejsze rzeczy. Często bywa że różni rzemieślnicy są...
Chciałbym, żeby powstał jeden świat, w którym nie można byłoby używać klejnotów kupionych za realną kasę. Wtedy wszyscy gracze mieliby jednakowe...
Nurtuje mnie fakt, że gdy kończy mi się jedna kopalnia, po szukaniu złóż przez geologa nie koniecznie będą one w tym samym miejscu. Czy nie lepiej...
Era telefonow komorkowych z przegladarkami rozpoczela sie na dobre, ale jak wiadomo nie wszystko da sie w nich uruchomic. Np gra The Settlers...
Witam, W związku z dość częstymi doniesieniami o oszustwach "handlowych" na graczach niedoświadczonych przez tych doświadczonych, wpadłem na taki...
Pomysł, który mi się nasuwa na pewno by bardziej dopomógł, to licznik budynków tego samego rodzaju. Chodzi o to, że jak otwierasz się okienko danego...
Proponuję zmniejszyć wymagany poziom do 39 dla Wąskiego pola pszenicy oraz 40 dla Studni bez dna. Swoje spostrzeżenie motywuję tym, iż materiały...
Z tego co na razie znalazłem nie jest możliwe przeniesienie konta na inny serwer, a cze będzie taka możliwość bo wydaje mi się że była by to...
czy zamierzacie wprowadzić do gry walki miedzy graczami? jak tak to kiedy :)
Widziałem ostatnio temat handlu i wiem, że jest to obecnie powód wielu sporów, więc chciałem zaproponować swoją wersję nowego handlu. Proponuje...
1.Chciałbym zaproponować ulepszenie w związku z zakładką Handel.Fajnie by było gdyby w owej zakładce można było ustawiać np. jeżeli poszukuję Drewna...
Po pierwsze: Jak mamy budynek, to w szczegółach widać ogólną produkcję surowca w danym miejscu. Fajnie byłoby zobaczyć pod tym łączną produkcję...
Wpadł mi do głowy pomysł na zmiany wydobycia surowców z kopalni. Zamiast budynku kopalni byłyby dwa obiekty: 1. Chatka górnika odpowiedniej...
czy daloby rade zrobic taka mini gre miedzy graczami, w ktorej graloby sie o zasoby, ustalac stawki - jak w kartach, czy kosciach? w takiej...
Przydała by się opcja wycofania oferty handlu, którą ktoś wystawił, nieraz po zakupach czeka się za potwierdzeniem transakcji a można by było...
Witam Moim zdaniem w grze przydałaby się możliwość przestawiania budynków
Chodzi o zwiększenie limitu na ilość miejsc do wydobycia szczególnie marmuru
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.