Witam, proponuję wprowadzić wskaźnik online dla listy użytkowników z gildii, taki sam jaki jest dla znajomych. Ułatwiło by to życie i współpracę w...
Codzienne nagrody za logowanie powinny być rosnące. W tej chwili są dawane w cyklu tygodniowym, a fajniej by było, żeby rosły dopóki nie przerwie się...
Moim zdaniem fajniejsze by było sterowanie settlersami o tak Podałem przykład gry Heroes might and magic 5 ,a teraz jak to będzie rozmieszczone:...
Chodzi o okno w ktorym mozena szybko sprawdzic np. ile wegla jest produkowane przez kopalnie oraz smolarzy a ile wychodzi z magazynu do produkcji....
Może dobrym pomysłem byłoby wprowadzenie możliwości kontraktów handlowych z innymi graczami. Przykładowo: nie mam teraz 10k drewna, ale mam...
Proponuję przesunąć te płaskie chwasty na mapie w trzech miejscach o jedno miejsce w prawo. Oszczędzi to ludziom magazynów, poprawi efektywność ich...
W każdym miejscu jest dostępna opcja rozmowy z innym zawodnikiem poprzez wysłanie wiadomości lub szeptu. Ze znajomymi, na czacie, handlu (po...
Uważam, że łucznik wyborny powinno się zmienić na łucznik wyborowy, bo wyborna to może być zupa, a wyborowy odnosi się do umiejętności strzelca...
Proszę o rozważenie dodatkowej opcji kontekstowej na czacie względem ignorowania - wieczorami na czacie siedzą głównie ludzie którzy nie znają...
dlaczego generałom wraz z wygranymi walkami nie rosną jego doświadczenia i dlaczego naprzykład nie morzna połączyć w jednym garnizonie dwuch...
Prosiłbym o dodanie opcji zmiany jakości obrazu jaka dostępna jest w prawie każdej aplikacji flashowej (low, med, high) dla poprawienia działania...
Wydaje mi się że niektóre zadania są delikatnie mówiąc przesadzone. Jak tu się ma nakład własny do nagrody? IMHO to powinno trafić do działu HUMOR
Witam. Po rozmowie z niektórymi graczami doszliśmy do wniosku, że ludzie unikają używania szeptów, bo ludzie im zwyczajnie nie odpisują. Proponuję...
Zeby za kazdy poziom domu władyki czas przybywania osadników skracał sie o 1 minute
Można by zaimplementować mała statystyka koło każdego z surowca ile mamy przychodu danego minerału na godzinę.Ułatwiło by to rozgrywka jak i również...
Witam. Wpadlismy w gildii na taki pomysł, że fajnie by było gdyby była możliwość zalożenia magazynu w gildii. Członkowie gildii mogliby wpłacać tam...
5 Sierpnia jest światowy dzień piwa więc chciałbym zaproponować dzień piwa w Settlersach najlepszym pomysłem będzie aby każdy gracz otrzymał z 500...
Moim, skromnym zdaniem odkrywca za pisanki to kiszka. Zakładając teoretycznie zakup pisanek za klejnoty, koszt doświadczonego odkrywcy to 1252*...
Witam, Sugeruję aby nie tylko w części "znajomi" ale też (a raczej przede wszystkim) w części "gidia" były znaczniki dla graczy czy są on-line czy...
Pomysł powiązany z przenoszeniem budynków polegający na swoistym 'restarcie': - Za powiedzmy 200 niebieskich kamieni cały dobytek (budynki,...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.