Chciałem zwrócić uwagę na wygórowane ceny przedmiotów za kryształy np. 10 osadników-95 kryształów lubczyk-195 kryształów 500 desek iglastych-325...
Witam, z pewnością nie tylko mnie irytuje okienko czatu które nie raz "wyjeżdża" poza okno, staje się większe niż zewnętrzna wysokość okna...
Witam, może ktoś już wcześniej wpadł na ten pomysł ale nie znalazłem podobnego tematu więc napiszę. Jak wszystkim wiadomo Czy w gildii czy w...
Pomysł na 2 nowe surowce: Miód + Ciastka/Słodycze. Hodowla Świń - 895 - Produkuje 1 na 6 minut kosztem 1 1 . Pasieka - Poziom 27 -...
Jak na moje oko 6 kopalni to za mało trochę w późniejszym etapie gry przydało by się z 9 takich kopalni albo zwiększenie początkowej ilości tych...
Mam taki pomysł aby można było wybudować stocznie ale niekoniecznie do statków wojennych ale do statków kolonizacyjnych lub odkrywkowych,a mianowicie...
Witam. Mam taki pomysł, żeby oferty pojawiające się w oknie handlu były to posortowane. Tzn. monety pod monetami, marmur pod marmurem itd. Łatwiej...
Bardzo pomocna była by informacja w menu budynku jaka została użyta premia i ile zostało jeszcze czasu do zakończenia jej działania. Np : użyto...
Witam... Pewnie już za chwilkę, może dłuższą będzie max level i max rozbudowane budynki. Nasza wyspa nietykalna, magazyny na max'a. Brak handlu.......
lepiej ,by kazda armia miala nazwe ktorä mozesz modyfikowac,to by przynajmniej było wiadomo ktörä sie wysyła po nowe wojo, jak masz np 10 armii i w...
Watek znajomych już się tutaj przewinął i już jest zamknięty.Jednak mnie przyszła do głowy by trochę uprościć pasek znajomych,aby ikonki znajomych ...
Mam kilka sugestii: 1. Wyświetlanie pozostałego czasu premii na budynkach 2. Możliwość wysyłania raportów z bitwy do innych graczy(forward) 3....
gram w settlers od poczatku i boje sie ,ze system walk popsuje gre dla starszych graczy Moja propozycja jest taka--------- gracze-gildie-...
za mało można mieć budynków stawiam ciągle kopalnie ale brakuje mi pozwoleń na budowe i zaczyna brakować mi surowców
Chciałem zaproponować wprowadzenie możliwości anulowania buffa/premii (zależy jak kto to nazywa). Czemu? Powiedzmy o 18 odpalasz sobie koszyk bo...
uważam że powini dać nowy budynek miecznik(tytan)
Bądź coś w ten deseń. Często brak jest osadników, a na ich czas szkolenia nie mamy niestety wpływu. Handel wzbogaciłby się o jedną "walutę" więcej, a...
jak w temacie;]
witam, dobrze byłoby gdyby przy oferencie było zaznaczone czy jest w danym momencie zalogowany czy nie, bo jak ja chce coś kupic to często jest...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.