Taka mała refleksja mnie ostatnio naszła, iż przydałoby się wprowadzić czytelniejszy i bardziej user friendly sposób wyboru kanałów chatu....
z paru powodów: -handel -budowa pól,kopalń itp.. Handel ostatnio handluje ciągle pisankami żeby sobie postawić młyny wodne. Po tygodniu już...
Nie ukrywam, że niektóre osoby banują dla przyjemności. Publiczne ujawnianie powodu bana i cytatu dla którego osoba została zbanowana rozwiało by...
Witam, w kazdej grze jest cos takiego jak zakladka na stronie internetowej pt. 'criminal records' tzn. miejsce gdzie mozna sprawdzic za co i na jak...
Witam, mam małą propozycję odnośnie zmiany wraz z rozwojem domu władyki a powiązaniem jego z produkcją ludności cywilnej. Otóż, do tej pory w grze...
Handel obecny system z tego co widzę nie odpowiada graczom dlatego proponuje : zmienić system dam X za tyle y tylko , sprzedam XXX sztuk (...
Taką sugestię mam by wszelkie okna komunikatów pojawiających się w grze np. okno pokazujące się po kliknięciu na garnizon, dały się przesuwać po...
po minieciu doby przydało by sie w grze automatyczne anulowanie ofert bo blokowanie surowców specjalnie i robienie sobie cyrków z gry jest nagminne
Siema... Zauważyłem rzecz, która mnie osobiście lekko drażni. Chodzi o PD gracza i ten magiczny zielony pasek pod avatarem. Pokazuje liczbę PD...
Naszedł mnie taki pomysł żeby w oknie przeglądu surowców obok każdego z nich umieścić strzałki które by pokazywały aktualne przyrosty czy spadki...
Witam. Czy nie mozna byloby zwiekszyc czasu wystawianych przedmiotow badz tez dodac opcje mozliwosci wyboru na jak czas chce wystawic swoj towar do...
Coś z tym trzeba zrobić. System kopalni jest nie dopracowany, i co najmniej dziwny. Buduję kopalnię, wyczerpuje się w niej złoże i muszę ją zburzyć...
Proponuje zeby byla możliwość wybrania listy budynkow ktore maja dostawac buffy kiedy wcisiemy jakis jeden przycisk i wybierzemu buffa oczywiscie...
powinno być gdzieś możliwy podgląd do kogo i jaką ofertę się wysłało choćby poto żeby przypominać o akceptacji bąć odmowie a nie trzymają do...
bądźmy szczerzy surowce w złożach są dość ubogie (np: złoto,żelazo) Bardzo ciekawym rozwiązaniem było by : a) Wprowadzenie kilku pozwoleń...
Ja w handlu dodałbym opcję "rewystawienie" czyli coś dzięki czemu wystawiłbym to co ostatnio w tej samej cenie za jednym kliknięciem... Oraz dodał...
Zrobiliście duży błąd dając przygody od lvl te które już się ma w menu gwiazdy. Ja rozumiem że np Zakazane eksperymenty są od 42lvl w sklepie, ale...
Mam dwa pomysły dotyczące wystawiania ofert na handlu. Pierwszy z nich to dodanie możliwości wystawienia ostatniej oferty jednym kliknięciem. Ktoś...
Witam, Moim pomysłem jest możliwość sumowania buffów, czyli jak damy 1 koszyk cioci Irmy to możemy dać na ten sam budynek 2 koszyk cioci Irmy i...
Zapewne czesc z nich juz byla proponowana, jesli tak poprosze linki do tematow z odpowiedzia. 1.Buffy - Przydala by sie opcja informowania ile...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.