Często jak handlujemy z innym graczem mijają godziny do akceptacji/odrzucenia propozycji wymiany, bo być może gracz wylogował się, a surowce się...
Co myślicie o tym żeby wprowadzić awanse wojsk? Przykładowo przy ataku jest 10% szansy że jednostka awansuje na wyższy poziom. 10% rekrutów...
Witam mam takie pytanie Skoro jest mozliwosc zamiany kamienia w marmur jak i desek iglastych na lisciaste czy planujecie zrobic to na wyzszym...
Witam,moja mała sugestia to dodanie licznika czasu ile zostało do wygaśnięcia aktywnego buffa
Od pewnego czasu wysyłam odkrywcę w poszukiwaniu przygód i ciągle znajduje mi tą samą... Dziś po raz 5. mam przygodę "zdrajcy". Czy nie można by...
Ja bym proponował by można było wybudować jakąś katedrę, kościół dla mieszkańców i opcję zbierania datków przez księdza które później idą dla nas:)...
Myślę ze dobrym pomysłem było by wprowadzenie w okienku kopalń czas do którego złoża się skończą by można było sobie zaplanować co kiedy odbudować. a...
Witam chodzi mi o to zeby dodac do gry skarbiec w gildii. Członkowie beda mogli tam wplacac surowce, zloto i wszelkiego rodzaju inne rzeczy i gdy...
Witam. Ostatnio chciałem postawić kilka studni, ale na samym wybraniu jej po trzykroć traciłem około minuty...Z tego powodu prosiłbym o...
A ja mam pomysła ;-) Taki krótki a dobry i wygodny... A więc: Jak narobimy Buffa z samych rybek np i damy na budynek to musimy czekać aż...
Jest opcja aby okienka takie jak menu gwiazdy, handel można przesuwać. Mam małego lapatopa (10") i nie mogę handlować bo poza ekranem mam to okienko....
Byłaby możliwość zaimplementowania w grze suwaka głośności dźwięków? Obecnie dostępne są tylko 2 stany włącz/wyłącz. (Jednak te odcienie szarości...
Mam propozycję, a dokładniej licznik budynków. Chodzi mi o pokazywanie ilości danego budynku w menu budowy - jest to zastosowane w Settlersach na PC...
można by było dodać mosty żeby dostać się na wysepki na których jest dużo drzew.
Witam Nie wiem czy ktoś ten pomysł już zgłaszał bo nie dam rady przeczytać całego forum - jeśli się powtarzam to sorki bardzo :) Chodzi mi o...
Witam Wydaje mi się że brak w tej grze informacji o zatrzymaniu produkcji u znajomego z powodu braku magazynów - być może ktoś już to wcześniej...
Mam taki pomysł, że jak kopalnia przestanie istnieć z powodu wyczerpania złóż, to przy budowaniu jej po raz kolejny, żeby był wybór na jakim poziomie...
Taka sugestia do grafików z BB, żeby stworzyli nowy wygląd domu władyki na piątym poziomie. Wiem, że to błahostka, ale wygląda to tak, że każda...
Witam. Jak w temacie, pytanie brzmi czy czat się "gdzieś" zapisuje, jeżeli nie co można zrobić żeby się zapisywał np. do pliku? Jeżeli pytanie już...
Witam, Uważam że brakuje możliwości anulowania transakcji na handlu, jeżeli nie zostanie zatwierdzona w przeciągu powiedzmy (nawet) 60 minut. ...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.