Doczołgałem się w końcu do 36 lev. Ucieszyłem się strasznie, bo w końcu mogę wysyłać go na poszukiwania średnich przygód. Wybrałem specjalnie...
jw, właśnie co oni robią z tymi pozostałymi 9 mieczami bo nie wiem? a i jeden konny używa 40 koni ? coś to jakieś nie logiczne ciężko jest słabszym...
Witam serdecznie. W grze w zakladce wiadomosci czatu sa zapisywane logi zdarzen o tym co sie dzieje na planszy i jakie decyzje podejmujemy. Moje...
No witam, moje zażenowanie sięga już zenitu. Skoro tak pieczowicie dbane jest by serwery"działały" sprawniej i w tym celu wyłącza się je na kilka...
Witam. Nie jestem jeszcze w gronie super wysokich lvli, więc nie wiem jak jest dalej (np po 30 lvl), jednak jak dla mnie 3 pozycje kolejki budowania...
Mój pomysł dotyczy wprowadzenia aukcji zamiast zwykłego handlu. Nie wiem, czy taki temat był. Jeśli był, to warto go odświeżyć. Nie potrzeba nowego...
Próbowaliście znaleźć coś konkretnego na giełdzie w godzinach szczytu? A gdyby dało się filtrować oferty np: Pisanki __________ za ___ dowolny...
JUż od jakiegoś czasu gram w settlersów, i były już podobne tematy. Ale nie mogłem się powstrzymać co do ponownego nagłośnienia sprawy. No wiec...
Miło by było, gdyby idąc na przygodę nasza armia by musiała udać się na statek i popłynąć na inną wyspę. A nie, że się cudownie nasze wojsko...
Przydało by się kolejkowanie produkcji wojsk i prowiantu. Wpłynie to na elstyczność produkcji. Aha i jeszcze możliwość wycofania geologa i odkrywcy...
1. Meteoryt - Trudno było nie zauważyć meteorytu spadającego na pobliską wyspę. Wprawdzie jest on niewielki, jednak z pewnością kryje w sobie wiele...
Witam chciałbym przedstawić parę pomysłów które mogą umilić grę. 1) jakiś sposób żeby można sprawdzić którzy gracze w gildi są online. 2)walki...
Witam. Tak gram i gram i bardzo mnie boli leśnik. Mianowicie po co on jest ? Bo jak na razie tylko dla picu . Po co on ma ten ogródek na swojej...
Bardzo ładny ale mało użyteczny. Gdyby go powiększyć do np. 10 surowców i mieć możliwość samemu je wybrać! Klikam na niego tysiące razy i jeszcze...
Witajcie Bodajże w The Settlers II spotkałem się już ze statystykami produktów produkowanych oraz popytu na nie. Bardzo brakuje mi tej opcji...
Na chwilę obecną nie jestem na tym etapie, ale widzę, że im wyżej tym gorzej będzie z high-endowymi surowcami. Doszedłem więc do wniosku, że skoro...
Brakuje mi czegoś takiego specjalnego w tych settlersach, można sobie pograć, pobudować, pohandlować (nie mówię, wciągnąłem się), ale brakuje mi...
Dlaczego dużo droższe w wytworzeniu jednostki i z dużo lepszą i droższą bronią (chodzi o żołnierza i elitarnego żołnierza względem ochotnika) mają...
Witam wszystkich, Od paru dni gram w Settlers Online. Uważam że stworzenie wersji przeglądarkowej tej gry to strzał w dziesiątkę. W Settlersów...
Przydała by się możliwość rekrutowania więcej jednostek za jednym razem niż tylko 25 trochę to uciążliwe tak klikać zwłaszcza jak trzeba 1000 ludzi...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.