Chciałbym zaproponować nowy budynek. Zanim jednak go przedstawię, trochę wstępu. Jak wiadomo złoto jest towarem unikatowym, trudno dostępnym....
Mam propozycję odnośnie wprowadzenia do gry nowego specjalisty, do kupienia w tawernie, tak jak pozostali. Wysyłało by się go w teren tak jak...
ciągle klęska nieurodzaju trochę przesadzone są zbiory 1 kłos na 12 minutową turę proponuje podnieść do 2 bo teraz 4 gospodarstwa zaopatrują jeden...
To jest plan aktualnie na na daną chwilę lecz na dalszą perspektywę. Mój pomysł to forum gildyjne, bo czat jest mało pożyteczny, wchodze na...
Panowie gamemasterowie, czy to na pawdę tak trudno dopisać w zapytaniu SQLowym : ORDER BY CAST( `Ilość` AS DECIMAL( 10, 2 ) ) ASC żeby...
Gramy obecnie w wersję beta gry, która wymaga pewnych poprawek i dodatków. W tym temacie chciałbym poruszyć właśnie sprawę usprawnień, czyli nie...
Moim zdaniem powinno się dodac mury Pvp ,maszyny oblęznicze oraz dodac atak bandytów na gracza np: -Mur drewniany,kamienny....
Proponuje zrobić w profilu gracza dodatkowe podstrony: Dzielenie łącza: w podstronie można wpisać 2-3 osoby które grają na tym samym ip. Wstęp...
Przydała by się możliwość wysyłania geologów swoich będąc u znajomych na wyspie :) zawsze to coś komuś pomoże jak ma ich mało :]
Co myślicie o tym żeby do gry wprowadzić zdarzenia losowe np: - Tarło łososia - zasoby ryb zostały odnowione, - Trzęsienie ziemi - Zmniejszenie...
Witam Jestem za tym by zrewidować trochę nagrody za wykonanie misji w sumie najbardziej mnie męczy uzupełnienia do pola i krótkie łuki, jestem...
moim zdaniem kiedy budujmy np. kopalnię miedzi to powinno nie wliczać się do tych pozwoleń na budowę ,ponieważ surowce w kopalniach się kończą i...
Witam serdecznie przyszedł mi do głowy pewien drobny pomysł który mógłby nieco urozmaicić grę ponieważ ostatnimi czasy namnożyło się lustrzanek...
1. Przed wysłaniem oferty powinno być jakieś potwierdzenie, dziś przez przypadek kliknąłem jakąś głupią ofertę i straciłem 500 golda... 2. Jeśli pt....
Tak by po najechaniu na dany surowiec w magazynie (tak jak to czasem pojawia się dymek z informacja np. o ilości ), była pokazana statystyka danego...
Witam, czy nie uważacie, że przydałaby się możliwość powrotu na główna wyspę z przygód? Teraz trzeba włączyć nowe okno i "Zagrać" ponownie, żeby...
Krótka piłka Czas odbioru wiadomości w skrzynce podany wraz z godziną. Po najechaniu lub po otworzeniu. Chyba że jestem ślepy i to gdzieś jest oO
Co sadzicie o pomyśle rozwoju generała w zależności od tego ile bitew wygrał? Takie jakby poziomy, które mógłby tracić (w jakimś tam stopniu) w...
Witam, Brakuje mi tutaj możliwości przeglądania wiadomości z czasu gdy byłem offline. Choćby, żeby sprawdzić jakie surowce mi się wyczerpały, a nie...
Proponuje wprowadzenie kont premium. Koszt około 20 zł na miesiąc czy nawet 30zł. Na koncie premium: - budowanie pól pszenicy i studni po 5...
Użyj tej opcji do ograniczenia wyświetlanych wątków tylko do tych, napisanych po określonej dacie.
Pozwala wybrać na podstawie jakich danych ma być sortowana lista wątków.
Uporządkuj wątki
Uwaga: sortując datami 'Malejąco', wyświetlone zostaną najnowsze wyniki jako pierwsze.
Zasady na forum
Ubisoft wykorzystuje pliki cookies w celu umożliwienia jak najlepszego korzystania z naszych stron internetowych. Dalsze korzystanie z tej strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Więcej informacji w naszej polityce prywatności.